Plaj devriyesi Bisikletli Polis'te

Plaj devriyesi Bisikletli Polis

Kırsal 'da Motorize Jandarma Devriyesi, Kent'te Bisikletli Polis Devriyesi

Tatil ve turizmde cazibe merkezi Erdek'te hafta sonundan itibaren başlayan hareketlilik Otel, Motel ve Pansiyonların yanı sıra doğa ile baş başa kalmak isteyen çadırcıların istilasına uğradı.

Erdek'te çifte mesaide bulunan ekmek fırınları, talep'e yanıt vermekte güçlük çekmeye başladı. Tatil için Erdek'i tercih edenlerin konaklama noktasındaki yerlerine yerleşmesi sonucu Trafik yoğunluğu bir hayli kayboldu.

Şimdi gözler sağlık kuruluşlarındaki yoğunluk, plaj ve tatil noktalarında yaşanılması olası olaylara karşı güvenlik önlemlerinin 7/24 aktif hale getirilmesi.

Bu anlamda ilçe Kaymakamlığının talepleri üzerine kurulan Plaj polisi 4 bisiklet 8 personel ile dönüşümlü görev başında, Plajlarda güneşlenip denize giren tatilciler olası yaşanabilecek olumsuzluklara karşı neredeyse elini kaldırsa karsında Polis bulacak.

Erdek Motorize Jandarmasına ‘da bu görevi daha aktif yapabilme adına 4 motosiklet alındı. 8 Jandarma Astsubayının görev yaptığı kırsal alan güvenlik devriyeleri 7/24 mesai veriyor.

Erdek kaymakamlığı tatilcilerin güvenli bir tatil yapmaları noktasında her alanda 7/24 mesai verdiklerini, asayiş yönünden her hangi bir kaygı duyulması halinde 112  üzerinden 7/24 şikayetlerini bildirebilecekleri açıklandı.



Anahtar Kelimeler: devriyesi Bisikletli Polis'
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı