Pandemi döneminde talep yağıyor!

Pandemi döneminde talep yağıyor!

Pandemi döneminde talep yağıyor! Sapanca kiralık villalarında doğa içerisinde konaklama fırsatı

2020 yılından bu yana devam eden koronavirüs pandemisi sürecinde vatandaşlar oteller yerine tercihini villadan yapıyor. İstanbul’un Sapanca bölgesinde bulunan ve hem hijyen hem de konfor açısından daha fazla rahatlık sağlayan kiralık villalar, tatil severlerin tercihlerinden oldu.

Sapanca kiralık villaları, pandemi sonrası değişen alışkanlıklar ve tatil anlayışının etkisiyle birlikte adeta talep patlaması yaşadı.  Covid-19 salgını sebebiyle otel tatilinden endişe eden ve huzurlu, sağlıklı bir tatil yapmak isteyen vatandaşlar soluğu daha sakin ve konforlu bölgelerde bulunan Sapanca kiralık villalarında alıyor.

Sapanca kiralık villalarında kişiye özel yüzme havuzu, geniş havuz ve göl manzarası gibi özellikler de bulunuyor. Doğa içerisinde bulunan onlarca farklı villa arasında her bütçeye uygun villa bulunurken, merkezi konumda bulunan villalar sayesinde şehir hayatının içerisinde de rahat bir tatil yapılabiliyor.  Sapanca kiralık villalar dünyanın dört bir yanından talep alıyor. Koronavirüs bulaş riskinin oldukça az olduğu Sapanca villalarında bulunan süit odalar misafirlere ayrı bir konfor sağlıyor.

Birbirinden farklı villa türleri arasında kiminde bebek yatağı, alarm sistemi, çocuk parkı, havaalanına yakınlık gibi özellikler bulunuyor.

Ev konforu tadında villa tatili

Sapanca kiralık villaları istenilen gece sayısı kadar rezerve edilebiliyor. Villalarda birkaç gün kısa şekilde konaklamak veya haftalar süren tatiller yapabilmek mümkün oluyor. Doğa ile şehrin iç içe geçtiği bu özel villalarda ev konforu ve bir villanın lüksünü bir arada bulmak mümkün oluyor.

Koronavirüs bulaş riski yok denecek kadar az

Şehirden ve insanlardan uzakta bulunan Sapanca kiralık villaları sayesinde, sadece sevdikleriniz ile bir arada tatil imkanı mümkün olabiliyor.  Bulaşma riskinin yok denecek kadar düşük olduğu konforlu villalar her misafirden önce onaylı dezenfektanlar ile temizleniyor.

Ayrıca kiralık villa tatilinde bölge ve villa tipi seçimi de tamamen tatilciye bırakılmış durumda oluyor. Onlarca kiralık villa arasından seçim yapma imkanına sahip olan tatil severler diledikleri özellikte bir villada konaklayabilme şansına sahip oluyor. Hellovillam’ın müşteri öncelikli ve ayrıcalıklı villa kiralama politikası sayesinde güven içinde kiralık villa tatili yapabilirsiniz. https://www.hellovillam.com/sapanca-kiralik-villa



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli