Pircioğlu, Velilerin kaygısını giderdi.

Pircioğlu, Velilerin kaygısını giderdi.

Milli Eğitim Müdürü Sadettin Pircioğlu, Vecihibey Ortaokulu bahçesinin otoparka dönüştürülmesinin söz konusu olmadığını açıkladı.

Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadettin Pircioğlu, gazetemizde çıkan “Vecihibey Ortaokulu bahçesi Otopark mı, oluyor?” başlıklı yayınımız üzerine bir açıklamada bulundu.

Pircioğlu, yaptığı açıklamada çocukların oyun bahçesi olarak kullanılan alanların tamamı daha arttırmak noktasında fikre sahip olduğunu, Vecihibey’deki konunun tamamen bir yanlış anlaşılmadan kaynaklanan ve uygulanması söz konusu olmayan varsayım olduğunu söyledi.

Milli Eğitim ilçe müdürü Sadettin Pircioğlu, Bandırma Manşet’e yaptığı açıklamada “ Milli Eğitim, Halk Eğitim ve Vecihibey’ deki mevcut kurum araçlarının yalnızca geceleri güvenlik anlamında bahçeye konulabilme fikrini tartıştık. Bahçenin tamamını veya bir bölümünü otopark olarak tahsis etme gibi bir düşünce olmadığı gibi, Milli Eğitim Müdürlüğü girişinin Vecihibey’e olan kapalı kapısını da “nasıl açabiliriz.” Diye düşündük, okulun her iki kapısı da çalışması kullanım açısından önemli.” Diyerek özellikle oyun bahçesinin otopark olarak kullanılacağı şeklinde yorumlanmasını üzüntü ile karşıladığını ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadettin Pircioğlu, yanlış anlaşılma ile ilgili olarak Vecihibey okul yönetimi ve okul aile birliği ile bir toplantı düzenleyerek velilerin bu konudaki kaygılarını da giderdi.



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı