Piknikte buluştular

Piknikte buluştular

MHP Kadınları birlik ve beraberlik pikniği gerçekleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bandırma Kadın Kolları Yönetim Kurulu tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik pikniği Atatürk Parkında yapıldı. Pikniğe MHP Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul, Kadın Kolları Başkanı Zila Gürel ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri katıldı.

MHP Bandırma Kadın Kolları Başkanı Zila Gürel, “Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanlığı olarak yönetim kurulu üyelerimiz ile Atatürk Parkında düzenlediğimiz bir piknik organizasyonu ile buluşalım istedik ve ailelerimizin de katılımı ile bu organizasyonu gerçekleştirdik. Piknikte düzenlediğimiz bir takım sosyal aktivitelerle bir yılının yorgunluğunu atmaya çalıştık. Parti olarak yaptığımız bu organizasyonlar bizi birbirimize daha çok bağlayacağını düşünüyorum. Buraya gelen partimiz kadın kolları yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ederim” dedi.

Gürel, yaklaşık 4 saat süren piknikte Bandırma ve ülke gündemini doğal bir ortamda değerlendirme imkanı da bulduklarını, kadın kolları olarak düzenleyecekleri etkinliklerle ilçenin siyasi hayatında aktif rol almaya devam edeceklerini söyledi.

 



  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli