Petrol-İş Futbol turnuvası sona erdi

Petrol-İş Futbol turnuvası sona erdi

13.ncüsü başarı ile tamamlanan Turnuva`da Şampiyonluğu Boraks-1 kazandı



BORAKS- 1 ŞAMPİYON

Petrol-İş Sendikası tarafından her yıl fabrika çalışanlarının sosyal yaşamlarının aktifliğini arttırmak adına düzenlenen 13. Hüseyin Buğdaycı Futbol Turnuvasında bu yıl Boraks-1 takımı şampiyon oldu. Kupasını Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur verdi.



18 takımın katılımı ile 4 grup üzerinden oynanan karşılaşmalarda birbirinden zevkli maçlar izledik. Dün oynanan final karşılaşmaları sonrası geçen yılın 2.si Boraks-1 takımı finalde Asitborik-1 takımı ile karşılaştı.

Uzun süre berabere giden maçın sonlarında Boraks-1 takımı iki gol bularak motlu sona ulaştı. 2. Asitborik-1 takımı olurken günün ilk maçında geçen yılın şampiyonu Bagfaş-1 takımı 3. maçında Buhar Santral takımını 7-1 ile geçerek sıralamaya girdi.




EN CENTİLMEN TAKIM

13. Hüseyin Buğdaycı Futbol Turnuvasında bu yıl 2 takım en centilmen takım oldu. Asitborik-2 ve Sülfürikasit-2 takımları bu onuru aldıkları kupa ile taçlandırdılar.



GOL KRALI ŞAMPİYON TAKIMDAN

Petrol-İş Sendikası 13. Hüseyin Buğdaycı Futbol Turnuvasında Şampiyon Boraks-1 takımının gol ayağı Ümit Ergin 28 gol ile turnuvanın gol kralı oldu.



TURNUVANIN HAKEMLERİNE KUPA

Futbolun vazgeçilmez unsuru hakemler, 13. Hüseyin Buğdaycı Futbol Turnuvasında turnuvaya verdikleri katkı adına kupa ile ödüllendirildiler. Hakem A. Şenay Aydın ve Uğur Ültanır kupa ve Sendika Şube Başkanı İsmail Kayan tarafından teşekkür edildiler. Şenay Aydın'a kupasını Eğitim-İş Sendikası Şube Başkanı Erol Akın verirken; Uğur Ültanır'a ise eski şube başkanı Recep Gökdeniz verdi.



BAŞKAN İSMAİL KAYAN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

13. Hüseyin Buğdaycı Futbol Turnuvası yaklaşık bir ay sürdü. Turnuvaya katılan herkese teşekkürü borç kabul eden Petrol-İş Sendikası Bandırma Şube Başkanı İsmail Kayan hoş bir evsahipliği de yaptı. Turnuvaya her yıl olduğu gibi yine katılım çok oldu. Taraftarlar yanı sıra, başta Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, Eğitim-Sen Şube Başkanı Gültekin Mutlu, Eğitim-İş Şube Başkanı Erol Akın, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Koçyiğit, eski başkan Recep Gökdeniz ve turnuvaya adını veren Hüseyin Buğdaycı'nın kızları yerine katılan ve çiçek ile ödüllendirilen Ramazan Arıcan ve oğlu Cankat Arıcan katılarak turnuvayı onurlandırdılar.





bandırma
29.06.2012 10:46:53
tebrikler. fotolar güzel çıkmış.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli