Petrol İş’ten Sağlık teşkilatına anlamlı teşekkür

Petrol İş’ten Sağlık teşkilatına anlamlı teşekkür

Petrol İş çalışanlarından zor günlerin cefakâr personeli Sağlık Teşkilatına, anlamlı teşekkür

Dünyayı etkisi altına alan, Küresel felaket Koronavirüs (Covıd19) ile mücadele noktasında büyük bir özveri ile mesai veren sağlık teşkilatı, toplumun her kesiminden takdir ve teşekkür alırken, Bandırma’da çalışma hayatının aktif emekçi kitlesi Petrol iş’e bağlı Etimaden çalışanları öğle yemeği mesai arasında toplu olarak kamera karşısına geçerek sağlık çalışanlarına anlamlı bir film hazırladı.

Ellerindeki Türk bayrağı, işletme önündeki nizami disiplin içinde hazırlanan teşekkür klip’i bugün akşam saatlerinde sendikanın sosyal paylaşım sayfası facebook’ta yayımlandı.

Sağlık teşkilatına şükran sunumu amacı ile hazırlanan son derece başarılı bir performans ile hazırlanan teşekkür klip’i ardından yazılı bir açıklamada bulunan Petrol İş Sendikası Başkanı İlyas Satırlı;

“Bandırma Eti Maden işyerinde çalışan Petrol İş Sendikamızın üyelerinin ince düşünceleri ve tüm üyelerimiz adına  sağlık teşkilatımızın fedakar çalışanlarına sonsuz şükranlarımızı sunarız.. “dedi.

Satırlı’nın bir teşekkür ve müjdesi de çalışma arkadaşlarına oldu.

Petrol iş Sendikası Bandırma Şube Başkanı İlyas Satırlı;

“Değerli üyelerimiz;23.03.2020 pazartesi bugün Hidrojen Peroksit Aş ile Bandırma Petrol İş sendikamız da telekonferansla toplu iş sözleme kalan maddelerimiz arabulucu nezdinde görüşülerek anlaşma sağlanmıştır. Tüm Hidrojen Peroksit AŞ. de çalışan üyelerimize hayırlı olmasını temenni ederim. Emeği geçen başta Baş temsilcimiz Ergün Uzunoğlu ve temsilcimiz Kaan Topaloğlu ve sendika yönetim kuruluma teşekkürlerimi sunarım.”dedi.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli