Pekel`den Pazar tatili etkinliği

Pekel`den Pazar tatili etkinliği

Yeyil Çomlu`da engelli vatandaşa akülü araç yardımı yaptı, Yeni Yenice`de mevlit`e katıldı.




Bandırma
Belediyesi sosyal belediyecilik adına yerine getirdiği
çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.


Son yapılan yardımlar kapsamında Yeşilçomlu Köyünde ikamet eden 70 yaşındaki İbrahim Erdil adlı vatandaşa Belediye Başkanı Sedat Pekel tarafından akülü araç yardımında bulunuldu.


Bandırma Belediyesi tarafından yerine getirilen sosyal yardım çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Pekel, özellikle son dönemlerde ihtiyaç sahibi olan engelli yada yaşlı vatandaşlarımıza yapılan akü araç yardımlarının sayısının arttığını söyledi.

Pekel: Bandırma Belediyesi olarak sosyal yardım çalışmalarına ilk günden bu yana özen gösterdik. Bu çalışmalarımız içersinde ihtiyaç sahibi olan hem engelli hem de yaşlı vatandaşlarımıza akülü araç yardımlarımızı artarak sürdürüyoruz. Bu yardımlarımızı kentimizin geneline yayarak bu açıdan sıkıntılı olan tüm vatandaşlarımıza destek olmayı sürdüreceğiz” dedi.

Öte yandan yapılan yardımla ilgili Başkan Pekel'e teşekkür eden İbrahim Erdil, son yıllarda yaşlılığında etkisiyle dışarı dahi çıkamadığını, ancak bundan böyle hediye edilen akülü araç sayesinde daha rahat hareket edeceğini ifade etti.




PEKEL, YENİ YENİCE KÖYÜ HAYRINA KATILDI


Belediye Başkanı Sedat Pekel, Kutlu Doğum haftası nedeniyle köylerimizde düzenlenen Köy Hayırlarında yer alma geleneğini sürdürüyor. Pekel son ziyaretler kapsamında geride bıraktığımız hafta sonu Yeni Yenice Köyünde düzenlenen köy hayrında Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, CHP İlçe Başkanı Metin Ok ve sayıda partili ile birlikte yer alarak vatandaşlarla sohbet etti.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı