Pekel`den engelliye sandalye

Pekel`den engelliye sandalye

PEKEL, SAHİL YENİCE KÖYÜNDEKİ ENGELLİ VATANDAŞA AKÜLÜ ARAÇ HEDİYE ETTİ.




Belediye
Başkanı Sedat Pekel, yaptığı köy ziyaretlerine son olarak Dutliman ve Sahil Yenice Köyleriyle devam etti. Ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Metin OK,  İGM Üyeleri Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı.


Ziyaretler sırasında vatandaşlarla bir araya gelerek onların dertlerini dinleyen Başkan Pekel, Sahil Yenice Köyünde ikamet eden Mustafa Çıpa isimli engelli vatandaşımıza Akülü Sandalye hediye etti.

Bandırma Belediyesinin her alanda engelli vatandaşlarımıza destek verdiğini hatırlatan Başkan Pekel, verilen bu destekler kapsamında birçok engelli vatandaşımıza çok sayıda akülü sandalye hediye ettiklerini söyledi.

Pekel: Bandırma Belediyesi sosyal belediyecilikte birçok konuda öncü olmuş bir belediye. Özellikle sosyal yardımlarımız kapsamında engelli vatandaşlarımız için yaptığımız çalışmalar bunun en güzel kanıtı oldu. Bugün de burada, Sahil Yenice Köyünde ikamet eden Mustafa Çıpa kardeşimize bir akülü sandalye hediye ettik. Umuyorum ki bu araç Mustafa kardeşimize daha sağlıklı ve güzel günlerde hizmet edecek” dedi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı