Paşamescit`te paşa muamelesi

Paşamescit`te paşa muamelesi

CHP Başkan aday adayı Mirza, Paşamecsit`te paşalar gibi karşılandı.

Bandırma CHP ilçe teşkilatı içinde, Belediye Başkanlığı için aday adayı olup tanıtım gezilerini sürdüren Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza`ya Paşamescit mahallesinde özel ilgi gösterildi.

Belediye Başkan Ada adayı Dursun Mirza beraberinde CHP ilçe Gençlik kolları başkanı Oğulcan Koçak, Genel iş eski Başkanlarından Sami Türkmen, Gümrük Müdürlüğünden emekli Nusret Ekintaş, Ziraat Mühendisi Celile Gezen, Av. Emel Çoban Tekir, Belediye Meclis üyesi Mehmet Sert, eski meclis üyelerinden Necdet Ceyhan, Harita mühendisi Aydın Yağar ve beraberindeki kalabalık parlili arkadaşlarıyla gittiği Paşamescit mahallesi 56 sokak`da Paşalar gibi karşılandı.

Mirza ve beraberindeki heyet başta Paşamescit Muhtarı Ali Erçelik olmak üzere yoğun ilgi ve sevgiye mazhar oldukları 56 sokak`ta alkış ve tezahüratlar eşliğinde birde konuşma yaptı.

Mirza, Paşamescit mahallesinin hiçbir beklentisini ötelemediklerini, başta muhtar Ali Erçelik ve mahalle sakinlerinden gelen tüm talepleri çözüme ulaştırma noktasında çaba sarf ettiklerini söyledi.

Paşamescit`teki konuşması sık sık alkışlarla kesilen Mirza, sözlerini noktalarken bu ziyaretinin sadece bir nezaket ziyaretinden ibaret olduğunu, Aday olup seçindiği takdirde Paşamescit için daha kapsamlı projelerini hayata geçirmek arzusunda olduğunu söyledi.



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı