Paşalimanı söz verilen yolunu bekliyor

Paşalimanı söz verilen yolunu bekliyor

Paşalimanı Mahalleleri yeni bir "Başka Bahar"a beklemek istemiyor

Erdek'e bağlı Paşalimanı adasında bulunan Balıklı, Tuzla, Harmanlı, Paşalimanı ve Poyrazlı Mahallelerinin ortak kaygısı müşterek yollarının yapılaması için baş vurmadık kapı, verilmedik söz, geçmedik başka "bahar" kalmadı.

Paşalimanı Adasında bulunan beş mahallenin Muhtarı tüm beklentilerini öteleyerek, öncelikli beklentileri olan ortak mahalle yollarının yapılması için bu Babar'ın son bahar olması dileğinde.

Paşalimanında beş Mahallenin ortak bağlantısı olan yolların bozukluğu sosyal yapı kadar ekonomik yapıyıda olumsuz yönde etkiliyor.

Harmanlı Muhtarı Yılmaz Övsene, "Yolların olumsuzluğu ada ticaretini etkiledi, hiçbir pazarcı mal satmaya gelmiyor " derken Balıklı Muhtarı  Nihat Karışık,"Allahtan bizim önümüz deniz, ancak birçok konuta ortak noktamız var yol konusu bu noktanın öncelikli beklentisi."  Paşalimanı Muhtarı Deniz Kıran, "Biz söylemekten bıktık, siyasilerimiz verdikleri sözün arkasında dursunlar yeter." Poyrazlı Muhtarı Kamil Örnekli,"Kurt misali bizde bu kışı geçirdik ama!... Gelin bize sorun... Yaz geldi, gelenimiz gidenimiz olacak... Yol araba canavarı gibi." Tuzla Muhtarı Ramazan Serin, "Yol medeniyettir, Adamıza tatile gelen vatandaşlar olumsuzluk karşısında güneydoğudaki mezraları örnek gösterip, 'Sizin otoban ne zaman' diye konuyu ti ye alıyorlar. Topu topu 20 km, mahalle başına 4 km düşer" dedi.



Hilmi uzer
11.06.2020 14:33:58
B Buyolların gerçekten bir an önce yapılması ve bu beşmahallenin mağduriyeti giderilmesi adanın vehalkının en büyük dileğidir yetkililerimiz buyerlere biran önce elmalarını rica ediyoruz bütün ada halkına selamlar

Anahtar Kelimeler: Paşalimanı verilen yolunu bekliyor
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli