Paşakonak Mahallesi Muhtarı Moralı: “Şimdi hizmet zamanı”

Paşakonak Mahallesi Muhtarı Moralı: “Şimdi hizmet zamanı”

Moralı, “Beni bu göreve layık görerek seçen mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum. Onlarla el ele vererek mahallemiz ile birlikte çalışacağız” dedi.

Bandırma’nın Paşakonak Mahallesi Muhtarlığına seçilen Betül Moralı, “Beni bu göreve layık görerek seçen mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum. Onlarla el ele vererek mahallemiz ile birlikte çalışacağız” dedi.

Muhtarlık için propaganda çalışmalarına 31 Mart yerel seçiminden altı ay kadar önce başladığını vurgulayan Moralı, şunları söyledi:

“Bu dönemde mahallemizdeki esnafları, evleri iki kez kapı kapı dolaşarak kendimi anlattım. Azalarımla birlikte yapmayı planladığımız çalışmalar hakkında bilgiler verdim. Bana inanıp güvenerek göreve getirdiler. Hepsine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Mahallemin sorunlarını çok iyi biliyorum. Her zaman mahalle sakinlerimizin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda hareket edeceğim. Bu sorunların çözümü için Bandırma Belediyesi ile iş birliğiyle elimden gelen çabayı harcayacağım. Bu arada bu görevi benden önce 4 dönem, yani 20 yıl yürüten İshak muhtarıma da teşekkür ediyorum.”

Aslen Ankaralı olup, 1980 yılından beri Bandırma’da yaşayan Betül Moralı’nın muhtarlığa seçildiği Paşakonak Mahallesi’nde yaklaşık 16 bin nüfus, 8 bin seçmen bulunuyor. 

31 Mart yerel seçiminde Paşakonak Mahallesi muhtar seçimine üç aday katıldı. Bu adaylardan Betül Moralı, eski başkan İshak Candan’dan 25 oy fazla alarak muhtarlık koltuğuna oturdu.   ÖNDER BALIKÇI 



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı