Paşa, iştimaya çekti 8-0

Paşa, iştimaya çekti 8-0

Paşa, gelecek sezona ışık yaktı. Sanayi Arena'daki Kızıksa karşılaşmasında sağanak halinde gol vardı. 8-0

Amatör kümenin yeni ekibi Paşaçiftlikspor ligdeki yerini korumanın ardından bugün Kızıksa karşısında sergilediği rahat oyunu ile ligdeki gol rekorunu egale etti.

Sanayi Arenadaki karşılaşmanın henüz 1. Dakikasında Mehmetcan ile gol perdesini aralayan Sarı lacivertli ekip ilk 45 dakikayı 3-0 tamamladığı karşılaşmanın 2. Devresinde kaydettiği 5 golle müsabakayı 8-0 gibi açık ara farkla kazanarak 1. Amatör kümede bu sezon en farklı galibiyet alan takım oldu.

Paşa’nın golleri 1. Dakikada Mehmetcan’dan, 16 ve 25 dakikalardan Aziz’den, 47. Dakika’da Penaltı’dan olmak üzere 54 dakikada Emrah’tan, 50. Dakikada İrfan’dan, ve oyuna yeni giren genç Şafak 85 ve 90 dakikada kaydettiği iki güzel golle Paşa’ya sezonun en farklı galibiyet kazanan takım unvanını kazandırdılar.

Kızıksaspor ise Bandırma’ya nerede ise yedeksiz geldi.

Stat: Bandırma Sanayi Arena

Hakemler: Kazım Küçükpınar *** Burak Yüzüak*** Tahir Küçükçakır***

PAŞAÇİFTLİKSPOR: Ahmet ***** Mert ** Önder** Mustafa** Emre** Fahri** Emrah**(Savaş****) Durdu** Azizcan***(İ.Eray**) İrfan** Mehmetcan***(Mehmet**)

Antrenör: Mustafa TÜRKAY

KIZIKSASPOR: İsmail ** Kadir **(Yakup**) Ömür** Tamer** Talha** Mehmet** Selçuk**(Aykut***) Mustafa*** Kenan* Niyazi* Emrah*

ANTRENÖR: Hüseyin TEZCAN

GOLLER: Dk. 1. Mehmetcan, Dk.16-25 Aziz, Dk.47.Pent.-55 Emrah, Dk. 50 İrfan, Dk.85-90 Savaş(P.Çiftlik)



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı