Paşa fırsatı tepti

Paşa fırsatı tepti

2. Amatör Küme`de erken final`de puanlar bölüşüldü. Paşaçiftlik 1 Ocaklar 1





2.Amatör Küme`de oynanan erteleme maçında liderlik mücadelesi veren Paşaçiftlikspor ile Ocaklarspor karşılaşmasından galip çıkmadı.

Son derece yüksek tempoda oynanan karşılaşmada Paşaçiftlik 30 dakikada Peyami ile öne geçtiği karşılaşmada Ocaklar 76 dakikada Sercan`la yanıt verdi. 1-1




.....2. Amatör Küme Paşaçiftlikspor 1-1 Ocaklarspor

Stat: Bandırma Sanayi Arena

Hakemler: Serhat Korkmaz*** Mustafa Aksoy*** Doğan Ünsal***

Paşaçiftlikspor: Ahmet *** Gökcan*** Özgür**** Gökhan Yenizağra*** Emre *** Hüseyin*** Peyami*** Fahri*** İrfan**** H.Can*** (Bilal***) Gökhan Kozak***

Ocaklarspor: Müslüm*** Selim*** Sercan **** Hikmet*** Gökçe*** Ayberk**(Mehmet?)(Alper**) İsmail***(Oğuzhan***) Hakan*** Aytaç*** Hüseyin*** Ahmet***

Goller: Dk 30 Peyami (P.çiftlik) Dk.76 Sercan (Ocaklar)



2.Amatör Küme'de ilk devre Ocaklarspor'un liderliği ile sonlanırken yakın takipçisi Paşaçiftlikspor ile oynadığı tehir karşılaşması 1-1 sona ererek sıralamada değişiklik olmadı.

Lider Ocaklar final havasındaki karşılaşmaya orta alan oyuncusu Mehmet Acar'dan yosun çıktı. Acar önceki maçta kolu çıktığı için 3 hafta yeşil sahalardan uzak kalması Paşaçiftlik için önemli avantaj oluşturdu.

Her iki ekibinde bir birlerine karşı üstünlüğü yoktu. Ancak karşılaşmayı kazanma noktasında ortaya konan performans her iki ekip adına bir üst ligin üzerinde futbol oynandı.
Karşılıklı atakların 30. Dakikasında P.Çiftlik ceza alanı önünden serbest vuruş kullandı. Atışı kullanan İrfan son derece akılcı bir orta ile topu kale içine ortaladı. Kale önünde topa yükselen Peyami ‘ye sadece kafa ile dokunmak kaldı 1-0.

Karşılamanın ilk 45 dakikasını 1-0 önde kapatan Paşaçiftlik 2. Devreye daha hızlı başladı. Zaman zaman yaşanan gerginlikleri sarı kartlarla geçiştiren karşılaşmanın tecrübeli hakemi Serhat Korkmaz son derece adil bir karşılaşma yönetti.

Paşaçiftlik 70 Dakika da Peyami, 73 Dakikada Hüseyin ile mutlak gol pozisyonlarını cömertçe harcadı.

Kaçan goller, Çiftlik'te durulmaya, Ocaklar' da ise performans artışına neden oldu.
76.Dakikada Ocaklarspor Sercan ile eşitliği yakaladı. Bu dakikada gelişen Ocaklar atağında kale içinde topa son dokunan Sercan kritik bir maçta Ocaklarspor'un liderliğini korudu 1-1.

Karşılaşmanın kalan süresinde eşitlik değişmedi ve her iki ekipte kaydettikleri birer gol'ün karşılığı birer puan alırken bu eşitlik puan cetvelinde Ocaklarspor'un liderliğini, Paşaçiftlikspor'un 2.liğini devam ettirdi.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli