Paşa dört köşe

Paşa dört köşe

2. Amatör Küme`nin şampiyon adayı Paşaçiftlikspor, Sarıköy`de Havutça Başakspor`u 4-1 yendi.




Stat: Sarıköy

Hakemler: Sercan Akcil*** Rabia Ertekin*** Cünety Sezer***

Havutça Başak Spor: Aptullah*** Merkez**(Muhammet***) Ahmet**(Emre***) Ayaz** Osman** Mehmet kapdağ** Okan**( Enes***) Deniz** Çağrı** Mehmet** Alper**

Paşaçiftlikspor:
Ahmet***Gökcan*** Özgür*** Gökhan Yenizağra*** Emre*** Nedim*** Peyami* (Onur**) Fahri ** İrfan**** Hüseyin* Gökhan Kozak**(Hüseyin Ata**) 

Kırmzıkart: Dk.44 Özgür 

Goler: Dk.15 Hüseyin, Dk.43 Gökhan Kozak, Dk.46 Peyami, Dk.70 İrfan (Paşaçiftlik)  Dk.58 Osman ( Havutça) 




2. Amatör Küme`de bugün oynanan Havutça Başakspor, Paşaçiftlikspor karşılaşmasını, Paşaçiftlikspor 4-1 kazandı.

1. Amatör Küme`nin şampiyon adaylarından paşaçiftlikspor zorlu bir karşılaşmanın ardından sahaya çıktığı Sarıköy`de rakibi Havutçabaşakspor karşısında fazla zorlanmadı.

Paşaçiflikspor 15 dakikada Hüseyin ile öne geçtiği karşılaşmada 17 dakikada kazandığı penaltıyı gole çeviremedi. Paşaçiftlikspor`un penaltı vuruşunu sol bek Özgür kullandı.

Başakspor`un genç ve başarılı kalecisi Aptullah son derece nefis bir refleks le, Özgür`ün penaltı vuruşunu yumruklayarak korner`e attı.

İlk gol ve penaltının kaçmasından sonra oyun 1-0 Paşaçifliğin üstünlüğü ile karşılıklı ataklarla sürerken bukez Gökhan Kozak 43 dakikada takımı Paşaçiftlik adına 2.golü kaydette.

Orta hakem Akcin ilk devreyi tamamlayan işaretini verirken Paşaçiftlikspor`un 2-0 üstünlüğü vardı.



2.devre

Paşaçiflikspor`un alan üstünlüğü 2.devrede de sürdü. mavi beyazlı ekibin golcülerinden Peyami ikinci devrenin başlaması ile birlikte rakip ceza alanı önünde buluştuğu topu Başakspor ağlarına göndererek Paşaçiftlikspor`u 3-0 öne geçirdi.

Bu dakikalardan itibaren havutça Başakspor`un ceza yayı önlerinden şut denemeleri vardı. Nitekim Osman 58 dakikada başarılı oldu ve Paşaçiftlikspor`un başarılı kalecisi Ahmet`i aşıran bir vuruşla takımına bir gol kazandırdı.3-1


Havutçaspor`un bu dakikalarda üst üste akınları vardı. Öyleki bir pozüsyonda top üst ve yan direk arasında bilardo gibi sekerek dışarı çıktı, bir başka vuruşta ise top direği sıyırarak auta çıktı.

Paşaçiftlikspor- Havutça Başakspor karşılaşmasında sonucu belirleyen gol Paşaçiftlikspor`un tecrübeli kramponu İrfan`dan geldi.

Galibiyette büyük çabası olan tecrübeli oyuncu, her zamanki asisleri yerine bu kez kaleye şut atmayı denedi ve ceza yayı önünden kullandığı serbest vuruşta topu çatalda  ağlarla buluşturdu. 4-1.







paşa gol şampiyonluk gelıyor
14.04.2013 19:59:24
haftaya ocakları yenersek lider oluyoruz haydi beyler

PAŞAGOLGOLGOL
14.04.2013 20:03:58
tebrikler paşa.tüm futbolcuları gösterdikleri özveriden dolayı kutluyorum allah yolunuzu açık etsin.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 30.6 ° / 15.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 30.9 ° / 15.7 ° Güneşli
  • Salı 38 ° / 20 ° Güneşli