Partililere Büyük-şehri anlatacak

Partililere Büyük-şehri anlatacak

AKP, Danışma meclisine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu katılacak

Karaosmanoğlu, partililere Büyük-şehri anlatacak

AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Eşref Kasapoğlu, ilçe danışma meclisinin 9 Kasım 2013 Cumartesi günü saat 18.00’de Livatya Düğün Salonunda yapılacağını söyledi. Danışma meclisine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun da davet edildiğini dile getiren Kasapoğlu, Karaosmanoğlu’nun danışma meclisinde partililere büyük-şehrin kazanımlarını içeren bir sunum yapacağını açıkladı.

Balıkesir ve içleri cazibe merkezi olacak

Balıkesir’in 30 Mart 2014’de büyükşehir olmasıyla birlikte bütçeden daha fazla pay alacağını dile getiren Kasapoğlu“Yatırımlar doğrudan merkezden geldiği için kalkınma ve yapılanma daha hızlı gerçekleşecek. Belediyecilik faaliyetleri tek elden ve daha koordineli bir şekilde yürütülebilecek. Hizmet standart hale gelecek, kent görünümüne, imajına daha çok önem verilecek. Artan bütçe ile daha çok proje hayata geçirilecek” dedi.

Yatırımcı gelecek

Kasapoğlu “Büyükşehirle birlikte Balıkesir ve ilçeleri daha çok yatırımcıyı çekecek. Bu yatırım, kalkınma hareketleri istihdamı dolayısı ile il merkezi ve ilçelerine olan ilgiyi arttıracak.  Yeni projeler, yeni yatırım alanları oluşacak alternatif yerler arayan yatırımcıya fırsatlar doğacak. Balıkesir ve ilçeleri başka alanlarda da yatırım şehri olabilecekler ya da mevcut yatırım düzeylerini daha yukarılara taşıyabilecekler” şeklinde konuştu.



Ahmet çıtak
8.11.2013 08:33:10
Yatırımlar doğrudan merkezden geldiği için kalkınma ve yapılanma daha hızlı gerçekleşecek,Gerçekten bu sözü inanarak mı söylüyorsun örneğin 5 çocuğa bakmak mı daha kolaydır tek çocuğa mı yoksa iki çocuğa mı bunu cevaplarmısın

Demokrat
8.11.2013 12:00:44
balıkesir denen il küçük şehir iken vermediğini büyük şehir iken mi Bandırma`ya verecek.Göreceksiniz bize kan kusturacaklar. Bunun bilimsel testini maalesef bizi yönetenler siyasi gözle baktıkları için yapamıyorlar. Şu basit soruyu her partili, iktidar da muhalefette bir sorabilse;Bandırma balıkesir`e bir yılda ne ödüyor,bunun karşılığında bir yılda devlet yatırımlarından ne kadar pay alıyor? Bir basit soru daha:İldeki bir devlet dairesindeki hizmetli sayısı(örneğin MEM)bizim ilçe sayısından fazla mı değil mi?Saygı ile kalın...

  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı