"Pardon, siz kimin kafasını kopartıyorsunuz?..."

Bandırma’nın Panter Emel’i, Sokak Hayvanlarının “Son Mohikan”ı Gülen Soykan’a tehdit ortamı gerdi.

Kenar mahalle sultası bir kısım hadsiz, Sokak hayvanları beslediği gerekçesi ile Gülen Soykan’a “Kafanı kopartırım” tehdidi savurdu.

Bandırma’nın merkez mahallelerindeki sokak hayvanlarını yemlemek sureti ile Ayyıldıztepe eski çöplüğü çevresinde konuşlandırıp, orada oluşturduğu yeni dünyası ile özleştiği hayvanlarının yeni yaşam alanlarına “Eski Çöplük Melekleri” adını veren Gülen Soykan’a yapılan hayasız tehdit eski Çöplük Melekleri sosyal dayanışma gurubunu ayağa kaldırdı.

Yüzlerce seveninin mücadelesine destek verdiği Gülen Soykan’ın Yeni Mahalle 1156 sokakta bulunan sokak hayvanlarını beslediği gerekçesi ile aldığı tehdit, Sosyal paylaşım sayfasından canlı olarak gündeme yansıdı.

Yeni Mahalle 1156 sokak numara 19 sakini aile, çevrede koyun ve tavuk baktıkları için Gülen Soykan’ın bu bölgede sokak hayvanlarını beslemesine karşı çıkarak alenen üzerine yürüyüp “Senin kafanı kopartırız” demelerin hayvan severleri ayağa kaldırdı.

Bugüne dek yüzlerce sokak hayvanını kedi-köpek ayırmaksızın besleyip hasta olanların tedavilerini yaptıran Gülen Soykan takipçileri tarafından “Son Mohikan” olarak tanımlanırken, “Eski Çöplük Melekleri” nin kanatsız meleği Gülen Soykan şahsına yapılan tehditlere pabuç bırakmayarak alemin tanıdığı “Panter Emel” aratmadı.

Gülen Soykan, Yeni Mahalle 1156 sokak numara 19 da yaşayan ailenin varoşlardaki hakimiyetinin tavuk ve Koyun beslemeye yönelik ticari kaygıdan kaynaklandığını vurgulayarak “İskan alanlarında butür besicilik yapmak yasal yasaktır. Hem şahsıma yapılan tehdit, Hem sokak hayvanlarına yapılan işkence, hem de iskan alanlarında ticari besicilik yapmaktan dolayı haklarında Cumhuriyet savcılığına şikayetçi olacağım.” Dedi.



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu