"Panik yok..."

Korona virüsü şüphesiyle karantina uygulanan Erdekli vatandaş, “Bandırma Manşet”e konuştu “Kan ve tükürük örneklerim Ankara’ya gönderildi, sonucu bekliyorum”

“Bandırma Manşet”, Bandırma Devlet Hastanesi’nde, “korona virüsü” kuşkusuyla karantina altında tutulan İsmail Cem Eken’e telefonla ulaştı.

1975 yılında İstanbul’da doğduğunu, annesinin Erdekli, babasının Bandırmalı olduğunu, Bandırma Endüstri Meslek Lisesi’ni bitirdiğini belirten Eken, şunları söyledi:

“2011 yılından beri Avrupa’da, dünyada sefer yapan gemilerde usta makineci olarak çalışıyorum. Yurt dışından Erdek’e geldiğimde burnum aktı, balgam çıkardım. Bu hastalığın yaygın olduğunu bildiğim için kendimi kontrolden geçirmek istedim. Bandırma Devlet Hastanesi’nde kan ve tükürük örneklerim alınarak Ankara’ya gönderildi. Şimdi bunun sonuçlarını, burada karantinada bekliyorum. Gayet iyiyim. Sonuçlar olumlu gelirse çıkacağım. Ben kontrolden geçeyim, bir şey varsa kimsenin günahına girmeyeyim istedim. Prosedürlerin bu kadar çok olacağını ve bu kadar panik yaratacağını tahmin etmemiştim. Ancak normal bir karantina prosedürü uygulanıyor.”

*** Corona Vırus iddası ile gözlem altına alınan İsmail Cen Eken ile Bandırma Manşet'in telefon görüşmesi.. MP4 ile dinleyebilirsiniz.



Anahtar Kelimeler: "Panik ..."
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli