Pandemi süreci pide'ye olan ilgiyi arttırdı.

Pandemi süreci pide

Koronavirüs Covıd-19 pandemi süreci zorunlu evde kalmaları kurye ulaşımlı pide yelpazesinin cazibesini arttırdı.

Yaşanan Koronavirüs Covıd-19 pandemi süreci sokağa çıkma koşullarının yaş sınırları ile izne bağlayınca eve spariş pide taleplerinde patlama oldu.

Tatil ve turizmde cazibe merkezi Erdek'in tanınmış pidecilerinden Çiçek Pide'nin tanınmış lezzetçi ustası, Bülent usta "Alo pide" hattı ile gelen siparişleri motorlu kuryeler ile en ücra köşelere kadar ulaştırmalarının talep patlamasına neden olduğunu söyledi.

Özel börek hamurundan hazırlanan, ve aynı şekilde kuşbaşı, kıymalı, peynirli, karışık, pidelerin hijyenik koşullarda hazırlanıp, odunlu fırında pişirilmesi ardından kurye ile aynı güvenle ücret farkı gözetmeksizin adrese teslim edilmenin Çiçek pidenin farklılığını öne çıkardığı görüldü.

Erdek eski pazar meydanı, şehir içi otobüslerin kalkış noktada hizmet veren Çiçek Pide ustası Bülent usta tek üzüntülerinin pandemi süreci nedeni ile işyerinde pide yemek isteyen vatandaşlara hizmet verememiş olmak, Bülent Usta bu günlerinde geçeceğini ve Erdeklilerin en lezzetli lokantalarda yine eskisi gibi arzu ettikleri çeşitleri bulma ve yeme olanağı bulacaklarına inancı tam olduğunu vurgulayarak, "Bugünkü şartlar böyle, kurallara riayet ederek bu illetten en kısa zamanda kurtularak ağzımızın tadı ile yaşamaya devam edeceğiz." dedi. 

Çiçek Pide ustası Bülent Usta herzamanki gibi zorunlu evde kalan dostların Çiçek Pide'ye bir telefon uzaklığında olduklarının Erdek'te 7/24 hizmette bulunduklarını haztırlattı.  0 266 835 14 03

Karışık Çiçek Pide

Kıymalı Çiçek Pide

Peynirli Çiçek Pide

Lezzet Durağı Çiçek Cantık Pide



Anahtar Kelimeler: Pandemi süreci ' ilgiyi arttırdı.
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli