Pandemi gündeminde siyaset Bayramı

Pandemi gündeminde siyaset Bayramı

Dört parti ilçe başkanları tele konferans'ta bayram kutlaması yaptı. Ortak kaygı Erdek'e hizmet

Erdek'te dört siyasi parti ilçe başkanaı telekonferans ile bayramlaşma sohbetinde bir araya geldi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye başkanı Yücel Yılmaz'ın muhalefet Belediye başkanaları ile ortak hareket içinde olması özellikle Bandırma'da bayramlaşma korteji ile Belediye Başkanı Tolga Tosun ile üzeri açık otobüsten şehri dolaşarak Bandırmalıların 19 Mayıs Gençlik ve spor bayramını kutlaması ardından spontene gelişen Erdek ziyaretini geçtiğimiz perşembe günü hizmet ortaklığını geliştirme adına Erdek Belediye Başkanı Mim. Hüseyin Sarı ile bir araya gelmesi siyasi arenada "Buzların çözülmesi" olarak algılandı.

Siyasetin yerel gündeminde oluşan pozatif gelişmeler Ramazan bayramının 2. gününde ilçe teşkilatlarına da yansıdı. AK parti ilçe başkanaı Kudret Yangal, MHP ilçe Başkanı Fatih Bağcı, İyi Parti İlçe Başkanı Arif Demir ile CHP ilçe Başkanı Hale Tuna Koronavirüs pandemi süreci dolayısı ile bir araya gelemedikleri ramazan bayramı kutlamalarını sosyal medya üzerinden oluşturdukları telekonferans ile gerçekleştirdiler.

Covıd-19 pandemi süreci dolayısı ile sokağa çıkma yasağı kapsamında telekonferans ile bir araya gelen ve Erdek'in meselelerini gündemlerine taşıyan başkanlar sosyal paylaşım sayfalarından telekonferans buluşmasının olumlu sonuçlarını paylaştılar.



Anahtar Kelimeler: Pandemi gündeminde siyaset Bayramı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false