Öztaylan’dan, Bandırma’ya Hastane Müjdesi

Öztaylan’dan, Bandırma’ya Hastane Müjdesi

Öztaylan, "Strateji ve Bütçe Başkanlığı’na yatırım programına alınması için önerilen Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 2024 yılı programına dahil edildi."

Uzun yıllardır Sağlık Bakanlığı tarafından, Strateji ve Bütçe Başkanlığı’na yatırım programına alınması için önerilen Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi, AK Parti Milletvekillerinin çabası ile 2024 yılı programına dahil edildi.

Öztaylan; "Sağlık Bakanlık tarafından önerilen 177 projenin 27 tanesi kabul edildi. Bandırma ve Manyas’ın 2024 yılı programına alınması Bandırma ve çevre ilçeler açısından oldukça önemli.

Bandırma’nın köklü sorunlarına hızlı şekilde çözüm bulmaya gayret ediyoruz. 

Hastane, Üniversite Kavşağı’nda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız ve Büyükşehir Belediyemiz ile gerçekleştirdiğimiz palyatif çözüm ve yılların problemi olan Paşabayır Mahallemizde bulunan Kültür Merkezi’nin Büyükşehir Belediyesine geçişi ve yapım ihalesine edilmesi sonrasında, hastane sorununu çözmüş bulunuyoruz.

Türkiye’nin ilk ilçe üniversitesi olan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi mülkiyetinde bulunan 90.000m2 alan Sağlık Bakanlığı’mıza tahsis edildi. Projenin tamamlanması ile hastane inşaatı mevcut hastanenin devamı niteliğinde Bandırma'ya kazandırılacaktır. Şehrimize daha iyi bir sağlık hizmeti sunulması adına gayretlerimiz en yoğun şekilde devam edecektir." dedi.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı