Öztaylan CHP yi topa tuttu

Öztaylan CHP yi topa tuttu

Partisi AKP`de düzenlediği basın toplantısında konuşan Milletvekili Öztaylan Sedat Pekel`i yolsuzlukla suçladı




AKP
milletvekili Mehmet Cemal Öztaylan bir süredir sürdürdüğü suskunluğunu bozdu ve partisinde gerçekleştirdiği basın toplantısı ile bir kez daha CHP ve Belediye başkanı`nı yolsuzlukla suçlayarak topa tuttu.


Önümüzdeki mahalli seçimlerde Bandırma belediyesine yeniden talip olduklarını belirten Öztaylan yarım kalan hizmetleri bu sürede tamamlayacaklarını belirterek CHP belediyesini beklentileri karşılamak yerine suluboya resim sergisi açmakla itham etti.

Öztaylan özellikle üzerinde durduğu önemli konu CHP belediyesinin Liman AVM yüklenici Firması Ayhanlar İnşaat ile sözleşme yenilemesinde Bandırma belediyesini zarara uğrattığını vurguluyarak, Belediye Encümeni ve meclisine bilgi verilmeyerek Kamu ihale kanununun ihlal edildiğini söyledi.

Öztaylan bu açıklamasını şikayet olarak yargıya taşıma taraftarı olmadığını ancak konu ile ilgili bilgi ve dökümanları iç işleri bakanlağı teftiş kurulu başkanlığına ileterek konu hakkında inceleme yapılmasını sağlayacağını söyledi. 

Öztaylan Büyükşehir belediyesi konusuna da değinerek Özellikle Marmara Avşa, Ekinlik ve Paşalimanı adalarının bir adalar bütünü olduğunu söyleyerek bu bölgenin özel statüye sahip olması gerektiğini, ilgili platformlarda dile getirdiğini söyledi.
Bizim haricimizde biz davet edilmeden tamamen siyasi manevralarla konuyu gündeme getiren CHP yönetimini gündem saptırmakla itham etti.

Bandırma ya benzer Türkiye de birçok ilçenin bulunduğunu bu ilçelerin de kendisi gibi Milletvekillerinin bulunduğunu, bu milletvekilleri ile kendisinin her zaman temas içerisinde bulunduğunu, Bandırma için bir şey yapılacaksa bundan en önce kendisinin haberdar olacağını söyledi.

Ayrıca Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın gündeminde ilçelerin il yapılma konusunun olmadığını, eğer bu konu gündeme gelirse Türkiye de ilk il yapılacak ilçenin Bandırma olacağını kendisine söylediğini ifade etti.

Öztaylan ayrıca Sarıköy ve Edincik beldelerinin ilçe yapılması konusunda kendisinin teklif verdiğini belirtti.

Öztaylan Büyükşehir konusunun tam olarak olgunlaşmadığını ilgili kurullardan geçtikten sonra TBMM de komisyonlarda görüşülerek tıpkı 4+4+4 gibi kanunlaşacağını, kanun taslağının tam olarak çıkmadan yapılan spekülasyonlara inanılmamasını istedi.





demokrat58
21.05.2012 15:07:49
Sayın vekilimin açıklamaları yine çok enteresan...Ancak Bandırma yine kendisi ile uğraşmaya devam ediyor.Kimse asıl tehlikenin adını söylüyemiyor.Bandırma bu konularda bir ve beraber olamadığı için Balıkesir`in her toplantı ve platformunda"Bandırma kendi sorununu çözer"algısı adeta kanunlaşıyor.Çok yazık...Çok acı...Çok vahim...Üzgünüm dostlar...

ömür altınel
22.05.2012 00:35:57
Sn. ÖZTAYLAN. Sizden ricam, öncelikle sakin olunuz. Sizki bölgemizi mecliste temsil eden kişisiniz. Sizin sinirlenme gibi bir hakkınız olmamalı. Ayrıca sakin olmak inanın size çok yakışıyor. Şimdi Bandırma Belediyesiyle ilgili yolsuzluk ithamınız var. Şayet belgeleriniz varsa lütfen ne gerekiyorsa yapınız. AMA belgeniz yoksa ve asılsız bir itham ise, bunu size yakıştıramıyorum. Hem çok ayıp olur

ömür altınel
22.05.2012 16:45:30
sevgili Öztaylan. Bandırmanın il olması ile sarf ettiğin sözlere vede verdiğin örneklere kesinlikle kendinde inanmıyorsun. Ne varki malum yerden aldığın talimat doğrultusunda dilinin döndüğünce bişey ler söylemeye çalışıyorsun. Ben şahsım adına sana hiçmi hiç yakıştıramıyorum. Çık deki Bandırma il olmalı ama benim gücüm yetmedi de. Seni ayakta alkışlıyalım. Yok efendim onun zamanında olmamış

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli