Öztaylan; "Biz hayal değil, icraat yaparız"

Öztaylan;

Bizim icraatlarımıza Pekel'in hayalleri bile ulaşamaz,…







Ak Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan; Pekel'in Teknik Liseler
Vadisi ile ilgili açıklamalarına ilişkin gazetecilere yazılı açıklama yaptı.

Öztaylan Geçtiğimiz günlerde büyük uğraşlarla Bakanlıktan Edincik'e yapılması planlanan Teknik Lise için 12 milyon TL ödenek çıkartarak programa aldırdık. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Edincik Belediyesi ile yapılan görüşmeler ve çalışmalar neticesinde yer tahsisi yapılmış ve imar değişikliği Edincik Belediyesi tarafından yapılarak yasa gereği sadece onama için Bandırma Belediyesine gönderilmiştir.Tahsis edilen yerin Bandırma ve Bandırma Belediyesi ile ilişkisi yoktur. Bahse konu olan yerin Kamu yararı gözetilerek imar değişikliği yapıldıktan sonra mera vasfı kaldırılması çalışmaları tarafımızdan zaten yapılacaktır. Ne amaçla kullanılacağı belli olmayan bu yerin mera vasfının kaldırılması zaten mümkün olmayacaktır. Bandırma Belediyesi tahsis edilen yerin yazısına sadece onay vermesi gerekirken, bunu bile yapmadılar.Meclis gündemine dahi Bandırma Belediyesince alınmayan bu okulun yapımı için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aplikasyon çalışmalarını başka bir alan üzerinde yapmak için yeniden çalışmalarına başladı” dedi

-Bandırma'nın önündeki en büyük köstek, Pekel

Öztaylan Sedat Pekel her zamanki gibi üzüm yemeyip bağcıyı dövmeye  alışık olduğundan, bu konuyu da yokuşa ve çıkmaza sürmek için bin dereden su getirmeye devam ediyor. Biz ondan destek olmasını beklemiyoruz, köstek olmasın yeter” şeklinde konuştu.

Öztaylan devamında şunları söyledi; Belediye ve yöneticileri iş bilmiyorlarsa şuan üzerinde Hastane, Fakülte ve Eğitim Vadisinin bulunduğu alanların tarafımızca nasıl Bandırmalının hizmetine alındığını araştırsınlar, öğrensinler”





Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli