Özker, Asparagas haberleri yargıya taşıyor.

Özker, Asparagas haberleri yargıya taşıyor.

Doç. Dr. A. Niyazi Özker, Basında hakkında çıkan asılsız haberlerin kariyerini etkilemek adına yapılan komplo olduğu gerekçesi ile sorumlular hakkında dava açtı.

 

Balıkesir Üniversitesi Bandırma İktisadi İdari Bilimler fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ahmet Niyazi Özker, bir süredir  yazılı ve dijital basında hakkında olumsuzluk istinat edilen haberlerin kasıtlı ve maksatlı hazırlanmış komplonun parçası olduğunu söyledi.

Doç. Dr. Özker, asıl amacın Profesörlük karıyerinin engellemek olduğunu, Asliye Ceza mahkemesinde açılan davanın gerekçeli kararının yayınlandığını, kendisine sicil dışı idari hüküm kararı verildiğini ancak buna da gerekli itirazda bulunarak  temyiz ettiğini açıkladı.

Doç. Dr. A. Niyazi Özker hakkında sürdürülen karalama kampanyaları, bazı yayın organları tarafından asılsız anlamda kaleme alınarak yayın yapılmasına karşı duyarsız olmadığını belirten Özker, tüm yayın materyallerini toplayarak asparagas haber yapanlar ve haberin yayınlanması anlamında sufle görevini üstlenenler hakkında dava açtığını söyledi.



Cemile Tutak
5.05.2015 02:30:59
Canımız babamız hocamıza sonuna kadar destek veriyoruz. Böylesi iyi bir insana iftira atanlar ve okul idaresi UTANSIN. Bilim adamı kolay yetişmiyor. İFTİRACI PARALELCİLER ALLAH BELANIZI VERSİN. Yanınnızdayız hocam..

Selahattin K.
5.05.2015 02:50:48
Son derece sıradan göreviyle ilgili bir idari yaptırımın taciz le ne alakası var Allah aşkına. Asparagas bu haberleri yapan HEP AYNI TEK KİŞİDİR. Okulda bu gazetecinin adını herkes öğrendi. Bu adam Bandırmanın en adi şerefsiz gazetecisi diyorlar. Daha önce de bu adi herif feribotta bomba var diye yalan haber yaparak halkı paniğe sürükleyen heriftir. Çü..ünden assacan şerefsizi tavana.. Vatan haini paralelci...

devran KA.
5.05.2015 17:08:31
Bu herifler önce yırtık Türk Bayrağına sahip çıksınlarda sonra baba gibi bir hocamıza kumpas atsınlar. Allah her şeyi biliyor. Birde bunlar müslüman geçinirler. Aşağılık PAARALEL ÖRGÜT.. Ölümüne yanındayız hocam, sizin önünü kesemezler. Evvel Allah.

sema ece tutak
5.05.2015 18:17:28
Ben hocamızın hep yanındayım. Değerli hocam öğrencilerin olarak ölümüne yanındayız. Bilim insanları ve böylesi değerler kolay yetişmiyor ülke için. Akıllı Olalım, sahip çıkalım.

zeybek
6.05.2015 00:39:59
ağabeyim olarak gördüğüm canım hocama yapılan bu ipsiz sapsız haberlerin illaki bir hesabı sorulacaktır.İnsanlara çamur atarak bir yere gelemeyeceklerini hocamız gayet güzel bir şekilde göstermektedir.insanları karalıyacağınız yere örnek almayı denemelisiniz paralelci tayfa. Sonuna kadar yanınızdayız hocam.

Galip
7.05.2015 02:02:20
Değerli hocamıza bu adi iftira haberleri yapan Sana Bandırma Kahrolsun.

Selvi Güçlü
8.05.2015 01:19:57
Ben de tesettürlü bir kızım. Hocamıza kumpas tutmadı. Allah her zaman. doğrudan yanadır. Tabbi ki öncelikle paralel örgütün okuldaki cemaat İMAMI okulla hiç alakası bile olmayan zavallılar sizi..

Serdar
15.08.2015 23:23:55
Muhterem Hocam Niyazi Bey,bir yaz okulunda yine beraberdik ve bitirdik.Allah sizden razı olsun, çok ama çok güzel ve önemli şeyleri sizden öğrendik. Adam gibi adam ve çok iyi bir bilim insanısınız hocam. Sizin öğrenciniz olmaktan gurur duyuyorum. Allah´a emanet olun..

Celal Burak
16.08.2015 19:12:36
Hocam sizi çok ama çok seviyoruz. İyi varsınız. Sizin öğrenciniz olmaktan gurur duyuyorum. Bize bilimi sevdirdiniz. Bu ülkenin sizin gibi bilim insanlarına çok ihtiyacı var hocam. Sizi melekler korusun.

  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli