Sorumlusu, Biz siyasiler ülkemizde işlenen cinayetlerin sorumlusuyuz” açıklamasını yapan AKP hükümetidir.

Sorumlusu,  Biz siyasiler ülkemizde işlenen cinayetlerin sorumlusuyuz” açıklamasını yapan AKP hükümetidir.

Özgecan, cinayetinin sorumlusu, Biz siyasiler ülkemizde işlenen cinayetlerin sorumlusuyuz”

 

Özgecan, cinayetinin sorumlusu, biz siyasiler ülkemizde işlenen cinayetlerin sorumlusuyuz” açıklamasını yapan AKP hükümetidir.Özgecan, cinayetinin sorumlusu, biz siyasiler ülkemizde işlenen cinayetlerin sorumlusuyuz” açıklamasını yapan AKP hükümetidir.

 

 

 

Mersin'in Tarsus ilçesinde üniversite öğrencisi genç kızımız Özgecan Aslan'ın cesedi, maalesef yakılmış olarak bulunmuştur. Özgecan gencecik yaşında böyle bir felaketle karşılaştı ve hunharca katledildi. Ailesinin ve hepimizin ciğeri yandı. Başımız sağ olsun.

Bir ailenin gencecik evlatlarını, bu şekilde kaybetmesi, bizlerin yüreğine oturmuş, içimizi bir kor gibi yakmıştır. Böyle alçakça bir tecavüz ve cinayeti gerçekleştirenlerin, Türk toplumu arasından çıkmış olması bizleri fazlasıyla üzmüştür.

Bu aşağılık cinayet, kadına şiddetin ve tecavüz olaylarının yaygınlaştığı bir dönemde gerçekleşmiş olması çok manidardır. Başka Özgecanlar katledilmesin, başka analar, babalar böyle bir evlat acısı yaşamasın diye gereken tüm tedbirler acilen alınmalıdır.

Bu cinayetin sorumluları, kadın cinayetlerinde gereken tedbirleri almayan ve bu cinayetleri önleyemeyen,"Biz siyasiler ülkemizde işlenen cinayetlerin sorumlusuyuz." açıklamasını yapan AKP hükümetidir.

Özgecan Aslan kardeşimize Cenabı Allah'tan rahmet, başta ailesi olmak üzere, Türk Milletine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Suçluların bir an önce adalet önüne çıkarılmasını ve en ağır cezaya çaptırılmasını Türk adaletinden bekliyoruz.

 



  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli