Özel çocuklardan, güzel gece

Özel çocuklardan, güzel gece

Engelime Renk ver yardımlaşma ve spor kulübü derneğinden 3 Aralık Dünya Engeller farkındalık günü etkinliği

Bandırma'da faaliyet gösteren Engelli dernellerinin en yenisi "Engelime Renk ve yardımlaşma ve spor kulübü derneği" 3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık günü dolayısı ile gerçekleştirdikleri program Kapalı çarşı eski Belediye Düğün salonunda yapıldı.

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, CHP ilçe Başkanı Dr. Selim Panç, Genç Parti ilçe Başkanı Ali Karaaslan, yardımcısı Volkan Şahin, Meral İnci, Deva Partisi yönetimi, Sasfak ekibi, özel çocuklar ve onların aileleri katıldı.

Engelime Renk ve yardımlaşma ve spor kulübü derneği başkanı Nercü Çalışkan'ın açılış konuşması ile başlayan program'da söz alan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun zor günlerden geçildiğini, bugüne kadar olduğu gibi bundan böylede elinden gelen katkısı sağlayacağını özellikle yeni çocuk babası olarak, çarşı gezintisinde yeni bebeklerinin arabasını kendisinin kullandığını, dolayısı ile sokak ve caddelerde karşılaştığı engelleri daha iyi fark ederek, engelli arabası olan arkadaşların ne denli zorluk yaşadıklarını daha iyi anlama imkanı bulduğunu, bu gözlemlerini ilgili belediye ekipleri ile paylaşarak, sorunun çözümü noktasında daha hızlı hareket etmek durumunda olduklarının farkında olduğunu söyledi.

Eski belediye Düğün salonundaki farkındalık etkinliği daha sonra özel çocukları açtığı kurs ile yetiştiren Ritim öğretmeni Serkan Kalaycı, Özel çocuklar ve yakınlarınca oluşturulan özel ritim grubu ile nefis bir konser verdi.



Anahtar Kelimeler: çocuklardan güzel
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı