Özel Atlas Dershanesi hizmette

Özel Atlas Dershanesi hizmette

Ercili Eğitim Kurumları güvencesinde kurulan Özel Atlas Dershanesi, başarılı butik eğitim hizmetiyle dikkati çekiyor.

          


        
Haber/Fotoğraf Önder BALIKÇI


            Kentimizde, Ercili Eğitim Kurumları güvencesinde kurulan Özel Atlas Dershanesi, başarılı butik eğitim hizmetiyle dikkati çekiyor.

            Kurucu temsilcisi Gönül Ercili’nin bizzat ilgilendiği kurumda, tüm sosyal aktiviteler ve iletişimle ilgili genel koordinatörlüğü Hakkı Alp yürütürken, genç ve dinamik öğretmen kadrosu da, altı kişilik butik sınıflarda bire bir eğitim-öğretim veriyor.

            17 Eylül Mahallesi, Hal Caddesi, No: 9/1 adresinde faaliyetini sürdüren Özel Atlas dershanesi’nin temel ilkesinin bire bir öğrenci takibi ve sonuç odaklı eğitim olduğuna işaret eden Gönül Ercili, “Eğitimde yeni bir vizyon üstlendik. Düzeyleri ne olursa olsun, tüm öğrencileri, aynı düzeye yükseltip, zengin yayın kaynakları ile okul, aile, dershane üçgeninde gerekli iletişimi sağlayarak, tüm olumsuzlukların çözümünü hedefliyoruz” dedi.

            6-7-8. sınıflar SBS hazırlık, 9-10-11-12.sınıflar YGS ve LYS hazırlık ile bire bir özel dersler ve sosyal etkinliklerle eğitim yaşamında bulunan Özel Atlas Dershanesi, kayıtlarını sürdürüyor.



Harun Altay
20.11.2011 13:24:49
Kızım 10.sınıfta ve Atlas dershanesine kayıt olduğundan beri geçen seneye oranla ders notlarında belirgin bir fark var,eğitim kurumunu tebrik ediyorum...

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı