Özel sporcular Bandırma´da

Özel sporcular Bandırma´da

Engelli sporculardan Bandırma´da büyük final

Bandırma´da Dilek Sabancı Futbol Turnuvasına katılan Özel Sporcular ve aileleri, sonrasında düzenlenen yüzme etkinliğinde gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.

Burhaniyeli Özel Sporcular Bandırma Etkinliğine Katıldı

Bandırma´da düzenlenen Dilek Sabancı Futbol Turnuvasına katılan Özel Sporcu ve aileleri, turnuvanın ardından yüzme etkinliği ile gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Özel eğitim gereksinimi olan bireyleri, çeşitli spor dallarında diğer bireylerle bir araya getirerek toplumsal hayata katmayı hedefleyen Özel Olimpiyatlar Türkiye, Bandırma´da Dilek Sabancı Karma Futbol Turnuvası´na katılan bireyler ve aileleri ile birlikte yüzme etkinliği ve devamında da eğlence düzenledi.

Temelleri, 1982 yılında Prof. Dr. Hıfzı Özcan ve Sakıp Sabancı´nın önderliğinde atılan Özel Olimpiyatlar Türkiye, Dilek Sabancı Karma Futbol Projesi adıyla hayata geçirdiği proje kapsamında Bandırma Engelli ve Engelli Aileleri Derneği Plajında gerçekleştirilen turnuvaya Burhaniye, Edremit. Gömeç. Bigadiç, Bandırma, Susurluk, Altıeylül ve Karesi ilçelerinden 190 sporcu ve aile bireyleri katıldı.



Anahtar Kelimeler: Özel sporcular Bandırma
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli