Ozan Onur’dan veda

Ozan Onur’dan veda

Üç dönemden beri Bandırma Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Ozan Onur veda mesajı yayınladı.

Üç dönemden beri Bandırma Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Ozan Onur veda mesajı yayınladı.

Onur’un mesajı şöyle:

VEDA ve TEŞEKKÜR

Değerli Dostlarım,
2009 yılında, Cumhuriyet Halk Partisi saflarında başladığım belediye meclis üyeliği ve başkan yardımcılığı görev sürem, 31 Mart 2024 tarihi itibarıyla resmi olarak sona eriyor.

Büyüdüğüm şehir olan Bandırma'ya hizmet etmek benim için büyük bir onur ve gurur kaynağıydı. Görevde bulunduğum süre içerisinde, sizlerin desteğini ve sevgisini her zaman yanımda hissettim. 

Belediyemizin bütün kurumlarıyla ve en önemlisi de sizlerle el ele vererek, Bandırma'yı daha yaşanabilir bir şehir yapmak için canla başla çalıştık. Birlikte Bandırma'nın her köşesine dokunduk, her derdine derman olmaya çalıştık. 

Bandırma'yı daha güzel bir geleceğe taşımak için, birçok projeye imza attık. Eğitimden sağlığa, spordan kültüre, altyapıdan çevreye kadar her alanda önemli gelişmelere öncülük ettik. 

Kentin kalkınmasına, güzelleşmesine, barış ve özgürlük ikliminin gelişmesine katkıda bulunmak için var gücümüzle mücadele ettik. Ve hep birlikte büyük bir hikâyenin parçası olduk. 

Bu süreçte hatalarımız ve eksiklerimiz olmuş olabilir. Ama bilmenizi isterim ki, her zaman en iyisini yapmaya çalıştık, Bandırma'ya ve sizlere layık olmaya gayret ettik.

İnanıyorum ki, Bandırma yine emin ellerde olacak. Gelecek yeni başkan, başkan yardımcıları ve meclis üyesi arkadaşlarımız bizlerden aldığı bayrağı daha yükseklere çıkarmak için var gücüyle çalışacak.

Ben de her zaman Bandırma'nın yanında olmaya, şehrimin kalkınması için katkıda bulunmaya devam edeceğim.

Bu vesileyle, başarılarımızda emeği geçen belediye başkanlarına, belediye meclis üyelerine, belediyemiz daire müdürlerine, belediye çalışan tüm emekçi arkadaşlarıma; merkezde ve kırsalda bulunan tüm muhtarlarımıza, sivil toplum örgütlerine, sendikalara, engelli derneklerimize, basın mensuplarımıza ve siz değerli hemşerilerime teşekkür ediyorum.

Saygılarımla,

Ozan Onur



Anahtar Kelimeler:
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı