OZAN ONUR BASIN AÇIKLAMASI

OZAN ONUR BASIN AÇIKLAMASI

Görev yaptığımı 3 yıllık süre içinde bilgi edinme hakkını kullanan bütün vatandaşlara eşit mesafede olduk, bilgi ve belgeleri paylaştık.






Son günlerde yerel basınımızda çıkan bir haber üzerine Akp Basın sözcüsü arkadaşımızın belediyemizi ve partimizi hedef alan açıklamalarını okuduk ve hayretler içine kaldık. Başkanımız konuyla ilgili gerekli açıklamaları yaptı.


Görev yaptığımı 3 yıllık süre içinde bilgi edinme hakkını kullanan bütün vatandaşlara eşit mesafede olduk, bilgi ve belgeleri paylaştık.

Yapılan bir açıklama olmasına rağmen bir gazetemizde konunun açıklamasına hiç yer vermeden kendi yorumlarını koyması ikinci bir açıklama yapmamıza neden oldu.

Sevgili arkadaşlarım,

Belediye Başkanımız konuyu açık bir şekilde ifade etmesine rağmen şaşırtan açıklamayı sizlere anlatmak istiyorum. Bahsi geçen malzeme Salur Belediyemize verilmiştir. Haberde anlatıldığı gibi hayvan damlarına yol yapılması söz konusu değildir. Verilen mıcır Akçaova köyünde meydanda konulduğu yerde durmaktadır. Anılan malzeme süt toplama ünitesinin önünde kullanılacaktır. Yine Kocagöl2e verilen malzeme o bölgede bulunan Sinarlı, Akçaova ve Kocagöl ile diğer köylerimizin birlikte kullanıldığı balıkçı barınağında kullanılmıştır. Fotoğraflarda görüldüğü gibi iki alanda köyde yaşayan vatandaşlarımız için ortak kullanım alanıdır.

Sevgili arkadaşlarım,

Bilinçli olarak bir bilgi kirliliği oluşturulmakta maalesef Akp sözcüsü arkadaşımızda sormadan araştırmadan siyasi rant sağlama çabasına girmektedir. Maalesef anlatılan yer kuş gölümüzün arkasıdır. Çamur at izi kalsın” mantığı hemşerilerimizin kabul edeceği bir davranış değildir. Yapılan ilçe kongresinden büyük bir başarıyla çıkan ilçe örgütlerimizin heyecan ve başarısı birilerini rahatsız etmektedir. Suni gündemler yaratma çabaları işe yaramayacaktır. Ortada Akp adına ciddi olumsuzluklar vardır. Bunları örtbas etme çabaları arkadaşlarımızı ciddi sıkıntıya sokmaktadır. 3 yıldır görev süremiz içersinde yapılan çalışmaları görmemezlikten gelip yuvarlak kelimelerle günü kurtarmaya çalışmak fayda sağlamayacaktır.

Sevgili arkadaşlar,

Şimdi bir Bandırmalı olarak sormak istiyorum. ETİBOR Genel Müdürlüğü, DLH Bölge Müdürlüğü, TMO Bölge Müdürlüğü bu kentten alınırken ne yaptınız? Yıllardır bitirilmeyen Balıkesir yolu ve Devlet Hastanesi inşaatı sizi hiç rahatsız etmiyor mu?

Sevgili arkadaşlarım;

Türkiye'miz ve Bandırmamız için çok önemli olan Bor Madenleri konusunda işletmeye 3. Şahıslar sokularak özelleştirmenin önünün açılmaya çalışılmakta, buna karşı çıkan sendikacılar suçlu gibi gösterilmektedir. Buna destek olan memurlar sürgün yaşamaktadır. Bugüne kadar ilçe yöneticisi olan arkadaşlarımızdan konuyla ilgili net bir açıklama yapılmamıştır. Hayır, özelleştirme olmayacaktır” demek sorunun çözmez. Bandırma'da yaşayan bizler siyasi parti göz etmeden Bor üzerinde oynanan oyunları bozmalıyız.

Yine Akp İlçe yönetimi Bandırma'nın il olma konusunu rafa kaldırmıştır. Yıllardır konuyla ilgili yapılan bütün çalışmalar Büyük şehir gerçeğiyle birlikte sonlanacaktır. Son olarak İçişleri Bakanımız Sayın Beşir Atalay'ın geçtiğimiz hafta yapılan Akp Balıkesir İl Kongresinde yaptığı konuşmada seçimlere Balıkesir, Büyükşehir olarak girecektir” sözü bütün gerçeği ortaya koymaktadır. Parti sözcüsü arkadaşımız bu konularda da Bandırmalıları aydınlatmalıdır. Bizler bundan sonraki süreçte kentimiz adına yaşadığımız bütün olumsuzlukları, yaşamın her alanında sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Çağdaş bir Bandırma sevdamız hiç bitmeyecektir,

Saygılarımla
Ozan ONUR
Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı



Bahri YILMAZYILDIZ
21.04.2012 20:39:01
Doğru söze ne denir.Çalışmalarınızda başarılar

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli