Ozan Onur: “Bandırma’da CHP bayrağını indirmeyeceğiz”

Ozan Onur: “Bandırma’da CHP bayrağını indirmeyeceğiz”

Ozan Onur, “Partimiz CHP’nin belediye başkan adaylarını belirleme süreci devam ediyor.

Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı ve Bandırma Belediye Başkan aday adayı Ozan Onur, “Partimiz CHP’nin belediye başkan adaylarını belirleme süreci devam ediyor. 31 Mart yerel seçiminden sonra da partimizin bayrağının Bandırma burçlarında dalgalanacağından kuşkum yok” dedi.

CHP Bandırma Belediye başkanlığı için 8 aday adayı bulunduğuna işaret eden Onur, şunları söyledi:

“38 yıldan beri CHP’nin içindeyim. Bu süreçte ilçe başkanlığı dahil partimizin her kademesinde yaklaşık 15 yıl hizmet verdim. 3 dönemden beri Bandırma belediye başkan yardımcılığı görevini yürütüyorum. Şimdi önümüzde 31 Mart yerel seçimi var. Keşke belediye başkan adayları da yargıç gözetiminde yapılacak ön seçimle belirlenseydi. Bandırma belediye başkan adayının da önümüzdeki hafta açıklanmasını bekliyoruz. Başkan adaylığına yakın olduğumu düşünüyorum. Bu göreve bilgi ve deneyimimle layık olduğuma inanıyorum.”

AHMET AKIN’IN ADAYLIĞI

Partilerinin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Ahmet Akın’ı aday göstermesinin çok yerinde ve doğru bir karar olduğunu vurgulayan Onur, şunları aktardı:

“Ahmet Akın, bu göreve yakışacak bir arkadaşımızdır. Balıkesir’de de ciddi karşılığı var. Bandırma, 10 yıldan beri Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nden hizmet alamıyor. Bandırma’nın halen trafik mastır planı yok. 1/5.000’lik imar planları yapılmalı. 25 yıldır bitiremedikleri Paşakent’teki kültür merkezinin bahçe duvarlarına Yücel Yılmaz'ın afişlerini astılar. Vatandaşlarımızın, bunları sorgulayarak sandık başında hesap soracaklarına inanıyorum.”

Onur, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Akın’ın, Balıkesir ilçelerinin başkan adaylarının belirlenmesinde etkili olabileceğini, bunu da doğru bulduğunu sözlerine ekledi. ÖNDER BALIKÇI



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı