Ozan forma ile bütünleşti.

Ozan forma ile bütünleşti.

Yanlış taktik ve takım tercihi.

Muharrem ŞEN

Alanya maçını seyrettiğim için Bandırma sporumuzun 1461 Trabzon spor ile kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız maçın zor olacağını düşünmüştüm. Düşündüğüm gibide çıktı. 1461 Trabzon genç ve koşan bir takımdı. Belli ki puan almak için gelmişti. En küçük bir temasta kendilerini yere bırakıp kalkmadıklarından vakit geçirmeye gelmişler.

· Lider takım eleştirilir mi? Tabi ki eleştirilebilir. Eleştiriye açık olmayanlar kendilerinin hep doğru yaptıklarını zannederler. Bence  şu an Bandırma Sporumuzun oynadığı futbol geçen yıl oynadığının çok gerisindedir. Bunu taraftar ve yönetime yakın çevreler dile getirmektedir.

· Gelelim 1461 Trabzon ile oynadığımız maça… Savunmamız iyi oynadı. Ozan mükemmel oyunu ile göz doldurdu. Orta sahada ki oyuncalarımız ileride çoğalamayınca gol pozisyonları üretemedik. Orta saha defansif ağırlıklı futbolu tercih edince , ofansif futbola katkı sunamadı.

· Bordo Beyazlı teknik direktör Turgut Uçar için de bir şeyler söylemeden geçemeyeceğim. Hocam nasıl olurda sahanın en güçlü koşan , mücadele eden , ayakta kalan ve yanlış yerde oynatılan Orhan Ovacıklı çıkartılır. Nasıl olur da kendini kanıtlamış , gol şansı yüksek , mücadeleci Koray Kurt oyunun sonlarına doğru maça dahil edilir. Alanya maçında 10 kişi ile mücadele etmeye mahkûm bırakılan takımımız da , Koray Kurt yedek kulübesinde oturtturulur. Bu arkadaş oturmaya ve çay içmeye gelmedi her halde.

· Bu gidişle Koray Kurt da eski İngiliz milli takımının meşhur süper yedeği  Ferkuloc ile abi kardeş olacak.

· Benim düşünceme göre Bandırma Sporumuza , Süper Lig ve Bank Asya tecrübesi olan Serdar Samatyalı'nın takımımıza transferinin olumlu olacağı kanaatindeyim.

· Son olarak şunları söyleyebilirim. Geçen yıl ki kadromuz bu yıl bu takımlarla mücadele etmiş olsaydı puan farkı 5 değil 12 olurdu.

· Başkan ve ekibinin yakın çevresinden aldığım bilgilere göre  çok kaliteli , yetenekli bir santrafor , sağ açık , sol açık ve orta sahanın ortasına alınacak futbolcuların takıma katkı sunacağı kesindir. Halk arasında bu transferlerin konuşulması halkta büyük heycan yarattı.



Bandırma Spor – 1461 Trabzon Spor karşılaşmasında ;



BEĞENDİKLERİM

Bandırma Spordan Ozan , 1461 Trabzon'dan Mehmet Sıddık İstemi



BEĞENMEDİKLERİM

Yanlış taktik ve takım tercihi.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı