Otobüs seferden alındı.

Otobüs seferden alındı.

Çanakkale`den kalkan otobüste meydana gelen yakıt kokusu yolcuları hasta edince otobüs seferden alındı. Yolcular Bandırma Otogarında 4 saat mahsur kaldı.


Otobüs yolcuları etkilendi. paylaşan: zeki-karadeniz-332

 Özel Haber-İktibas Edilemez 

Ünlü bir otobüs firmasına ait 16 DE 446 plaka sayılı Çanakkale- Ankara seferini yapan Otobüs yolcuların şikâyeti üzerine Bandırma Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık şube ekipleri tarafından Bandırma’da alıkonularak hakkında tahkikat başlatıldı.

Çanakkale’den hareket ederek Çan, Biga ve Gönen üzerinden Bandırma’ya gelen yolcu otobüsü, yolcuların akaryakıt kokusundan kaynaklanan rahatsızlık nedeni ile 155 polis’e şikâyet ettikleri Otobüs Bandırma girişinde Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık şube müdürlüğü ekipleri tarafından durdurularak hakkında tahkikat başlatıldı.

Çanakkale-Ankara otobüsünün Bandırma’da mağdur kalan yolcuları ciddi ulaşım firması olarak bildikleri işletmenin kendilerini Bandırma’da mağdur etmesi nedeniyle isyan ettiler.

Bandırma Otogarında saatlerce bekletilerek somut bir yanıt alamamaktan yakınan Çanakkale- Ankara yolcuları gecenin ilerleyen saatlerinde 03.00 te Bursa’dan temin edilen başka bir otobüs ile yolculuklarına devam ettiler.

 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı