Ortak sergi açtılar

Ortak sergi açtılar

Edremit`te,Fotoğraf gönüllüleri ortak sergi açtılar

1. nci Edremit İda-Zeytin Kültür ve Sanat Günleri kapsamında Edremit Fotoğraf Kulübü (EDFOK) karma fotoğraf sergisi Ayşe Sıdıka Erke Etnografya Müzesi’nde açıldı.

1. nci Edremit İda-Zeytin Kültür ve Sanat Günleri kapsamında Edremit Fotoğraf Kulübü (EDFOK) fotoğraf sergisi ve sertifika töreni Ayşe Sıdıka Erke Etnografya Müzesi’nde yapıldı.

Sergi öncesinde Edremit belediyesi ve EDFOK işbirliğinde açılan “Temel Fotoğrafçılık Eğitimi” kursuna katılanlara sertifikaları Edremit Belediye Belediye Başkanı Kamil Saka tarafından verildi.  Sertifika töreninden sonra EDFOK üyelerinin karma fotoğraflarından oluşan fotoğraf sergisi açıldı. EDFOK üyelerini kutlayan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, “Açtıkları fotoğrafçılık kursu ve hazırladıkları bu güzel sergi nedeniyle EDFOK üyelerini kutluyorum” dedi.

EDFOK’un fotoğraf sergisi açılışına Belediye Başkanı Kamil Saka ile birlikte Belediye Meclis üyeleri Ali Yılmaz Diker, Ahmet Elman, Mehmet Ertaş, Coşkun Taşkın ve Tayfun Gerkuş da katıldı. ENVER DOLGUN

 



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı