Örnek kutlama

Örnek kutlama

Yaman Egeli 2/C sınıfının 29 Öğrencisi, 100. Yılda 23 Nisan Coşkusunu evlerinde hazırlanan klip ile paylaştı.

Milli Eğitim'in başarılı isimlerinden Yaman Egeli 2-C sınıf öğretmeni İlhan Devir önceki yıllarda olduğu gibi, bu eğitim-öğretim döneminde de okul-aile bağlarını geliştirerek öğrencileri üzerinde sağladığı başarıyı TBMM nin açılışının 100. yılında 23 Nisan kutlamaları ile birkez daha kanıtladı.

Koronavirüs (COVID-19) ile mücadele kapsamında evine kapanan 2-C sınıf mevcudu 29 öğrencisi ile iletişimi kesmeyen İlhan Devir öğretmen, 29 Ekim ve 10 Kasım'dan sonra büyük umutlarla ve coşku ile kutlamayı planladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik bayramının, küresel virüs akametine uğrayıp toplu kutlamaların iptali üzerine teknolojiyi kullanarak 100. yılında TBMM'nin kuruluşu ve Milli Egemenlik coşkusunu öğrencilerinin evine taşıdı.

İlhan Devir öğretmen okul-aile ilişkileri içinde veliler ile kurduğu temas sonucu 100. yılında coşkulu bir 23 Nisan programı gerçekleştirmek adına öğrencilerine 2 şer dizelik şiir ezberletti.

Ardından yine velilerin katkısı ile bayram yeri gibi süslenen odalarda resim ve videolar çekildi.

Tatlı bir heyecan, coşkulu bir kutlama elbette tüm donelerin bir araya toparlanması ile geldi.

Kollektif çalışmanın sonucu 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı için özel olarak hazırlanan 100. yıl marşı ile seslendirilip, güne özel görsellerle desteklenen Yaman Egeli İlkokulu 2-C sınıfı 23 Nisan kutlaması başta okul idaresi, öğrenciler, velileri ve izleyenler tarafından büyük ilgi ve takdir gördü.

Bandırma Manşet ailesi olarak bu başarılı ve kollektif çalışmada emeği olan tüm katmanları kutluyor, "Yaşasın 23 Nisan" diyor. her birinizi ayrı ayrı öpüyoruz. sağolun var olun..



Anahtar Kelimeler: Örnek kutlama
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false