Örnek dayanışma sürüyor

Örnek dayanışma sürüyor

Erdek’te, onlarca Zeytin üreticisi, Turbo ekipmanları ile Koronavirüs (covıd-19) pandemi mücadelesine katıldı.

Erdek’te genel sokağa çıkma yasağı kapsamında boş kalan cadde ve sokaklar, Zeytin üreticileri tarafından oluşturulan dayanışa gurubu çerçevesinde önceki hafta başlattıkları Koronavirüs (covıd-19) pandemi mücadelesini sürdürdüler.

Erdek Kamyon garajında bir araya gelen Turbo ilaçlama aparatlı traktörler su ve ilaç ikmali ardından dağıldıkları Erdek’de mücadele ilacının değmediği nokta bırakmadılar.

Oldukça uygun bir ortamda gerçekleştirilen Koronavirüs (covıd-19) pandemi mücadelesi sokağa çıkma yasağı kapsamında daha verimli, daha etkili oldu.

 

Erdek ziraat odası Başkanı Haluk Özgör, dünyayı saran illetin ulusal mücadele ayağında Erdek üreticisi olarak taşın altına ellerini koymaktan yüksünmediklerini, bu ulusal mücadelede Erdek belediyesi ile el ele vererek dayanışma içinde olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Ziraat Odası Başkanı, övünmek adına değil ancak, kamuoyunda bilinmesi gerektiği için üreticilerin bu mücadeleye bila ücretle katıldıklarını söyledi.

Özgör; Bugün söyleyelim yarın karşımıza çıkmasın, hiçbir arkadaşımız bu dayanışma programı için ücret talep etmemiştir, her arkadaşım motorunun yakıtını kendisi koyup, akşama kadar Turbo ilaçlama makinesi ile daha önceden kendisine koordinat verilen sokak ve caddelerin ilaçlamasını yapmıştır.” Dedi.



Anahtar Kelimeler: Örnek dayanışma sürüyor
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı