Örnek bir "VEFA" projesi

Örnek bir

Erdek belediyesi İlçede görev yapan 335 öğretmenin adını, Düşler Parkında diktiği fidanlara verdi.

Sıra dışı projeleri hayata geçirmekle adından söz ettiren Erdek Belediye Başkanı Mim. Hüseyin Sarı, "24 Kasım Öğretmenler günü"nü kuru bir kutlamadan öte geçerek ilçede görev yapan 335 öğretmen´in adına 335 fidan dikti.

Erdek belediye Başkanı Mim. Hüseyin Sarı, özellikle ilkokul öğretmeninin kendi yaşamında önemli bir yeri olduğunun altını çizerek geçmişte ilçede görev yapan öğretmenlerin hizmeti anısına adlarının sokaklara verildiğini söyledi.

Başkan Sarı bu yıl kutlanan 24 Kasım Öğretmenler günü anısına ise yeşil bir botanik bahçe hazırlama düşüncelerini, Alaattin mahallesinde bulunan "Düşler Parkı"nda yapılan ağaçlandırma ile hayata geçirdiklerini kaydetti.

Başkan sarı, hiçbir öğretmeni ayırmaksızın tüm öğretmenlerin adını taşıyan fldan dikimi projelerini hayata geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşadığını vurgulayarak, anmak, kutlamak, armağanla ödüllendirmenin elbette hatır gönül meselesi olduğunu, ancak adına fidan dikilmesinin maneviyatta çok büyük önem ve değeri bulunduğunu söyledi.

Başkan Sarı; "24 Kasım öğretmenler günü hafta sonuna rant gelmesi dolayısı ile her hangi bir program yapamadık, yarından itibaren okulları dolaşarak tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyacağım, ancak ilçemizin en müstesna köşesi olan Düşler parkında her öğretmenimiz adına diktiğimiz fidanlar büyüdüğünde, meydana gelecek yemyeşil bir çevreden daha büyük bir armağan olamaz." dedi.

Erdek belediyesi tarafından ilçede görev yapan Öğretmenlerin adını taşıyan fidan dikim töreninde bazı öğretmenlerin yanı sıra Belediye Personeli, CHP Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal, DSP ilçe Başkanı Nevim Ertan hazır bulundu.

/resimler/2018-11/27/1756154720860.jpg



Anahtar Kelimeler: Örnek VEFA projesi
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli