Örnek alınıyor

Örnek alınıyor

Bandırma Kapalı Pazar yeri ve yaşam alanı Türkiye´deki tüm belediyelerin programında örnek proje olarak yer aldı.

KAPALI PAZAR YERİMİZ ÖRNEK PROJE GÖSTERİLİYOR

Bandırma Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı projemizi hayata geçirirken çok amaçlı olmasını istemiştik. Projemizi buna göre geliştirdik. Güzel Bandırma´mıza yakışan bu proje diğer Belediyeler tarafından beğenilerek örnek alınıyor.

/resimler/2018-12/29/0002466109574.jpg

Hızla gelişen ve büyüyen Bandırma´mız için sadece bugün değil, geleceği de düşünerek büyük ve kapsamlı bir Kapalı Pazar Yeri projesini tamamladık. Pazar yerini tamamladıktan sonra sadece Pazar yeri olarak hizmet vermesini değil aynı zamanda bir yaşam alanı olarak da vatandaşlarımız buradan yararlansınlar istedik.  Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı Projemiz; 450 araçlık otoparkı, 21 adet dükkan, lokanta, kafeterya, 2 adet düğün salonu, 1 adet büyük mağaza, çekme katı, yürüyen merdivenleri, asansörleri, bay-bayan mescidi, bebek bakım odası, bay - bayan - engelli tuvaletleriyle ve çevresindeki yeşil alan, oturma gurupları, kamelyalar, çocuk parkı, ışıklandırma, çiçeklendirme ve trafik düzenlemesi ile Türkiye´nin en büyük ve modern tesisi 2016 yılında vatandaşlarımızın hizmetine açtık. Şu anda haftada 2 gün semt pazarı niteliğinde kurulan Pazar dışında Pazar günleri de otomobil pazarı olarak hizmet vermeye devam ediyor.

/resimler/2018-12/29/0003096734918.jpg

Hayatı Kolaylaştırıyor

Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı projemizi hayata geçirdikten sonra bazı detaylarla vatandaşlarımızın alışverişlerini kolaylaştırmak istedik. Bunun içinde alışveriş arabalarını kullanıma soktuk ve pek çok kez çevre dostu bez torba dağıtımı gerçekleştirdik. Pazara gelen vatandaşımız arabasını otoparka park ederek ve Pazar arabasını alıp yürüyen merdiven ya da asansörle üst kata çıkıp alışverişini yapabiliyor. Aldıklarını kolay bir şekilde yorulmadan taşıyabiliyorlar. Kapalı Pazar Yerimizde tespit ettiğimiz detaylarla alışverişi ve yaşamı daha da kolaylaştırdık. Bunları pazarcı esnafımızla sürekli iletişim halinde kalarak yapmayı başardık.

/resimler/2018-12/29/0003487204432.jpg

Pazar Günleri Otomobil Pazarı

İkici el otomobil pazarı her Pazar günü Bandırma Kapalı Pazaryeri ve Yaşam Alanında açılmaktadır. Bize gelen talepler doğrultusunda ilk kez araba pazarını Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanında açtık. İlk günden itibaren hem satıcı hem de alıcı açısından yoğun bir pazar olduğunu görmek sevindirici. Araç sahipleri ve pazara araba bakmak için gelenlerle konuştuğumuzda herkesin memnun olduğunu görmek beni sevindiriyor. Siz vatandaşlarımızın değerli desteği ile Bandırma´mıza güzel bir eser kazandırdık ve bundan sonrada kazandırmaya devam edeceğiz.

/resimler/2018-12/29/0004264392524.jpg



Hüsamettin Kural
29.12.2018 08:48:42
Allah razı olsun... yazın sıcaktan, kışın yağmurdan kurtulduk. ayağımıza taş-çamur değmiyor. ürünlerin üzerine toz-sinek konmuyor. Büyükşehirden de Cumartesi günü her mahalleden pazar yeri direk otobüs hattı istiyoruz. adam olsunlar da bir işe yarasınlar

Anahtar Kelimeler: Örnek alınıyor
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı