Ormanlı'da defnedildi.

Ormanlı

Erdek, Kırsal Ormanlı Mahallesi Şehidi Gürdeniz Erdoğmuş'un vefat eden 93 yaşındaki dedesi Mehmet Erdoğmuş bugün toprağa verildi.

1995 yılında Van'ın Gürpınar İlçesi'nde teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Jandarma Komanda Er Gürdeniz Erdoğmuş'un Erdek Ormanlı Köyü'nde yaşayan Baba dedesi Mehmet Erdoğmuş (93) hakkın rahmetine kavuştu.

1995 yılında ailenin evladı Gürdeniz Erdoğmuş’un şehit olması ile büyük acılar yaşayan Erdoğmuş ailesi, 27 yıl aradan sonra bugünde ailenin çınarı Büyükbaba (Dede) Mehmet Erdoğmuş ebediyete intikal etti.

Erdek Ormanlı kırsal mahallesi camiinde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazı ardından Şehit Torunu Gürdeniz Erdoğmuş’un yanında ebedi istirahatgahına defnedilen Mehmet Erdoğmuş için taziyeleri Şehit babası ve önceki dönem Ormanlı Muhtarı olan oğlu Nihat Erdoğmuş kabul etti.

Ormanlıdaki cenazeye başta Ormanlı Mahallesi sakinleri olmak üzere, Belediye Başkanı Burhan karışık, İlçe Jandarma Komutanı H.İbrahim İlanku, Tarım ilçe müdürü Dilek Işıktaş ve Erdek Ziraat Odası başkanı Haluk Özgör katıldı.

İzinli olduğu için Erdek’te bulunmayan ilçe Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy ise Nihat Erdoğmuş’u telefon ile arayarak başsağlığı dileğinde bulundu.



Anahtar Kelimeler: Ormanlı' defnedildi.
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı