ORGANLARINI BAĞIŞLADI

ORGANLARINI BAĞIŞLADI

Organ bağış haberlerinden etkilendi organlarını bağışladı.

Önceki hafta Bandırma’da yaşanan trafik kazası sonucu beyin ölümü gerçekleşen 66 yaşında diş hekimi Kemal Terzioğlu’nun bağışlanan organları Bursa ve Balıkesir’de 4 hasta hayat vermişti.

Konuya ilişkin haberlerin medyada yayınlanması haberini gözleri yaşararak okuyan eski fırıncılardan Hasan Sümer (71) eşi Şennur Sümer’in de desteğini alarak vefatı halinde organlarını bağışladığını açıkladı.

Organları bağışlanan Diş Hekimi Kemal Terzioğlu’nun kızı, Dr. Sanem (Terzioğlu) Mungan da "Babam yaşamayı çok severdi. İnşallah organları başka vücutlarda başka hayatları yaşatacak. Umarım diğer vatandaşlara da bu şekilde örnek olur" sözlerinden de çok etkilendiğini ve duygulandığını belirten Hasan Sümer,  Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giderek organ bağışı için müracaatta bulundu.

Hastanelerine bir organ bağışı talebi daha olduğunu belirten Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Muzaffer Şenveli , “Hasan ağabeyimiz organlarını hastalarımıza bağışladığı için çok teşekkür ediyoruz. Organ bağışı devamı için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Duyarlı bir vatandaşın böylesine önemli ve insancıl talebinden çok memnun oldum“ dedi.

Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Muzaffer Şenveli’den Organ ve doku Bağış kartını alan Hasan Sümer “Hayırlı bir işte bulundum. İnşallah hayırlı olur. Organlarım toprak olacağına bir insanın yaşaması için gerektiğinde seve seve bağış yaptım. Şimdi içim daha rahat.” dedi. Erdem ÖZCAN



Anahtar Kelimeler: ORGANLARINI BAĞIŞLADI
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı