Organları 5 hastaya umut oldu.

Organları 5 hastaya umut oldu.

Bandırma geçirdiği kaza sonrası beyin ölümü gerçekleşen 29 yaşındaki Kübra Aygörmüş’ün ailesi tarafından bağışlanan organları 5 hastaya umut olacak.

Bandırma geçirdiği kaza sonrası beyin ölümü gerçekleşen 29 yaşındaki  Kübra Aygörmüş’ün ailesi tarafından bağışlanan organları Bursa’da 5 hastaya umut olacak.

28.7.2021 günü Bandırma’da geçirdiği trafik kazası sonucu  yaygın beyin kanaması ve travma ile Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilen ve 3. Basamak Yoğun Bakım Ünitesinde  tedavi altına alınan 29 yaşındaki Kübra Aygörmüş’ün 30.7..2021 tarihinde beyin ölümü gerçekleşti. Kübra Aygörmüş’ü ailesiyle görüşen doktorlar, organ bağışı için izin istedi. Ailesinin onay vermesinin ardından, Kübra Aygörmüş’ün Karaciğeri, Böbrekleri ve korneaları nakil için alındı. Karaciğer ve korneaları, Uludağ Üniversitesi’ne, her iki böbreği Bursa Yüksek İhtisas Hastanesinden gelen ekiplerce alınarak Bursa’ya taşındı.

Talihsiz bir kaza sonucu hayata gözlerini yuman Kübra Aygörmüş'ün cenazesi 1 Ağustos pazar günü öğle namazına mütakıben Sunullah mahallesi dersaadet Camiinde kılınacak cenaze namazı ardından ebedi istirehatgahına defnedilecek.



Anahtar Kelimeler: Organları hastaya .
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı