Organize sanayiden bilgilendirme toplantısı

Organize sanayiden bilgilendirme toplantısı

Yeni Teşvik yasası çerçevesinde Devlet destekleri” konusunda 7.Eylül.2012 Cuma günü saat 14.30-17.30 saatleri arasında Bandırma Ticaret Odası Konferans salonunda bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi





Bandırma
Organize sanayi bölgesi genel sekreterliğinden yapılan açıklamada yeni teşvikler ve devlet destekleri konusunda yatırımcılara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Yeni Teşvik yasası çerçevesinde Devlet destekleri” konusunda 7.Eylül.2012 Cuma günü saat 14.30-17.30 saatleri arasında Bandırma Ticaret Odası Konferans salonunda  bilgilendirme toplantısı düzenlendi..


OSBDER'in bir etkinliği olarak düzenlenen toplantıya Ankara'dan katılacak Cemil Aladağ sunacak, yeni yasa çerçevesinde 3.bölgede yer alan Balıkesir ilinde uygulanacak teşvikler ile bu teşviklerin OSB içindeki ve OSB dışındaki uygulama farkları konusunda bilgilendirme yapılacak.

Toplantıya mevcut yatırımcılarımızın yanı sıra çok yakında açmayı planladığımız genişleme alanımızda yer almak için tahsis talebinde bulunmuş olan firmalar, Bölgemiz Sanayicileri, Güney Marmara Kalkınma Ajansı, Bankalar vb ilgili kurum temsilcileri davet edildi.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı