Organiksa, Edincikspor´a sponsör oldu.

Organiksa, Edincikspor´a sponsör oldu.

Organiksa, Edincikspor´un önünü açtı.

Mazideki başarısı ve yetiştirdiği futbolcularla adını duyuran Edincikspor, Büyükşehir uygulaması ile yerel Belediyelerin kapanması ardından kaderi ile baş başa kalmıştı.

3 yıllık zorlu mücadelede sadece takımı ayakta tutmaktan öte geçip, geliştirdiği diyaloğ ile beldede özlenen sunni çim saha ve tesislerin hayata geçmesinde önemli rol oynayan Başkan Hakkı Zakir İpek, şimdide liglerde genç takımları ile birlikte mücadele eden yeşil siyahlı kulübün önünü açmak adına Organiksa ile sponsörlük anlaşması gerçekleştirdi.

Tarihi Edincik kasabasında faaliyet gösteren Organiksa ile Edincikspor arasında yapılan sponsörlük anlaşması ardından Başkan Hakkı Zakir İpek yazılı bir açıklama yaparak hem sponsör Organiksa´ya hemde Edincikspor´un tarihin derinliklerinden gelen sportif faaliyetlerini sürdürmesine katkı veren herkese teşekkür etti.

/resimler/2017-4/14/1959248666037.jpg

Edincikspor Kulübü Başkanlığından; "Cumhuriyetin ilk yıllarında Aydıncıkspor Kulübü adı altında daha sonraki yıllarda Edincik Gençlik ve Edincik 18 Eylül Takımları ile sportif faaliyetler yürüten Edincik Beldesi, 1984 yılında iki takımının birleşmesi sonucunda tekrar Edincikspor adı ile spor dünyasındaki yolculuğuna devam etmiştir. Türkiye Futbol Federasyonunda tescil tarihi 1953 olan Kulübümüz bölgesinin en eski ve köklü takımı unvanını da taşımaktadır."

"2016-2017 sezonunda A -Takım ve U-19 Genç Takımı ile amatör spor müsabakalarına katılan Kulübümüz geçen yıl tamamlanan ışıklandırılmış sahasında alt yapı çalışmalarına da önem vererek faaliyetlerini sürdürmektedir."

/resimler/2017-4/14/2010119772489.jpg

Organiksa´dan büyük jest

Edincikte faaliyet gösteren Organiksa firması üstlendiği sosyal sorumluluk bilinci ve hassasiyeti ile Kulübümüzün Bandırma Belediyesi´ne olan tüm kira borçlarını ödeyerek Edincikspor Kulübünün bütün borçlarını sıfırlamıştır.

2016-2017 sezonu Kulübümüzün forma sponsoru olan Organiksa Firması takımımızın sezon sonuna kadar gerçekleştirmesi gereken harcamaları da üstlenerek büyük bir jeste imza atmıştır. Organiksa firmasının verdiği bu önemli destek ile Edincikspor hedeflerine daha hızlı ve emin adımlarla yürüyecektir.

Organiksa Gübre Kimdir

Organiksa A.Ş. Organomineral ve kimyasal gübre üretimi ile birlikte leonardit madenciliği, hümik asit üretimi ve bitki besleme kalanında Bandırma- Edincik te faaliyet göstermektedir. 40´a yakın ülkeye ihracat yapan firma ülke ekonomisine katma değer sağlamakta ve spora verdiği destek ile gençlerin yaşamlarına önemli katkılar sağlamaktadır.  Saygılarımla,Hakkı Zakir İPEK Edincikspor Kulübü Başkanı

 

/resimler/2017-4/14/2000162885796.jpg



  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli