Öztozlu, Umostart SüperZn´i tanıttı

Öztozlu, Umostart SüperZn´i tanıttı

Sumi Agro Turkey, Bandırma ve çevre bölge çiftçilerine Öztozlu Tarım İlaçları aracılığıyla en iyi başlangıç gübresi Mikrogranül Gübre UMOSTART SUPER Zn´yi tanıttı.

Türkiye´de Çözüm ve Güven felsefesi ile yoluna devam eden Sumi Agro Turkey, Bandırma ve çevre bölge çiftçilerine Öztozlu Tarım İlaçları aracılığıyla en iyi başlangıç gübresi Mikrogranül Gübre UMOSTART SUPER Zn´yi tanıttı.

/resimler/2017-9/21/1213517687187.jpg

Geçtiğimiz aylarda Tekirdağ´da düzenlenen DLG Tarla Günleri Fuarı´nda, yeni nesil mikrogranül gübre Umostart Super Zn ticari isimli ürününü, mısır ve ayçiçeğinde demo alanında uygulamalı olarak tanıtarak,  hem ürünün etkinliğini hafızalara kazıdı hem de her hareketi ile yenilikçi bir firma olduğunu bir kez daha ispatladı.

DLG Tarla Günleri Fuarı´nın en ilgi çekici görseli olan demo parsel alanı, mısır ve ayçiçeğinde karşılaştırma ürünü olarak DAP ve Umostart Super Zn kullanılarak kuruldu. Hem mısır hem de ayçiçeğinde DAP ve Umostart Super Zn kullanılan parseller 2 metre derinliğinde, 1 metre genişliğinde, ziyaretçilerin kolaylıkla içerisinde gezerek, köklenme ve gelişmelerdeki farkı görebilecekleri şekilde ayarlandı.

Görsel şölene dönen bu çalışma ile tüm ziyaretçiler başlangıçta fosforlu taban gübreleri yerine Umostart Super Zn kullanmanın ne kadar etkili olduğunu kendi gözleri ile görme imkânı buldular.

Umostart Super Zn, içerdiği, mikrogranül yapıda, yüksek miktardaki bitki besin elementleri sayesinde üreticilerimize oldukça uygun başlangıç dönemi gübreleme imkânı vermektedir.

Umostart Super Zn´nin gerek kendine has formulasyon tekniği gerekse tohum ile birlikte uygulanması sayesinde ürünlerimiz için, ayrı ayrı öneme sahip fosfor, azot ve çinko gibi elementlerin en uygun kök gelişimi için doğru zamanda, uygun konsantrasyonda alınabilmesine, sonuç olarak da en ideal bitki gelişimine olanak veriyor. 

/resimler/2017-9/21/1214151906462.jpg

UMOSTART SUPER Zn, KULLANIMDA BÜYÜK FAYDA SAĞLIYOR

Toplantıda çiftçilerin sorularına cevap veren Ziraat Yüksek Mühendisi Dr. Sami Süzer Umostart Super Zn´in faydalarını şu şekilde sıraladı.  Süzer, "Tohum ile birlikte tohum yatağına atılan kaliteli mikrogranül gübre olan Umostart Super Zn en iyi ve en hızlı kök gelişimini sağlar. Ayrıca özellikle zor şartlarda geçen üretim sezonunda strese dayanıklı daha sağlıklı bir üretim sağlar. Düşük uygulama dozu ile nakliye depolama gibi lojistik konularda kolaylık sağlayıp çevreye karşıda son derece dosttur" dedi.

Bölge Temsilcisi Öztozlu Tarım İlaçları Firma Yetkilisi Turgut Öztozlu ise , "Bölge çiftçimize modern bir tarım ile daha fazla ürün almaları, zirai hastalıklardan korunmaları amacıyla tüm teknolojik imkânları kullanarak hizmet etmeye çalışıyoruz. Bölge çiftçimizin kullanımına sunduğumuz Sumi Agro Turkey firmasının Umostart Super Zn gübresini bölgemiz çiftçilerinden Doğruca Mahallesinden Ender Tınmaz, Hıdır Mahallesinden Onur Eken, Killik Mahallesinden Ekrem Yılmaz, Orhaniye Mahallesinden Mehmet Emin Özbek, Bezirci Mahallesinden Amet Tetik arkadaşlarımız da kullanarak en iyi şekilde faydalandılar ve bol ürün almanın sevincini yaşadılar" dedi.

/resimler/2017-9/21/1338595912144.jpg

DEKARA 2,5 KG UYGULANIYOR

Bilgisine başvurduğumuz Güney Marmara Bölge Temsilcisi Feridun Bayram, Umostart Super Zn´in dekara sadece 2,5 kg dozunda uygulanmasının yeterli olduğunu belirtti. Bayram, "Bu durum diğer klasik taban gübrelerine göre uygulama, depolama, nakliye maliyetlerinde düşüş sağlayarak çiftçiye büyük bir maddi avantaj sağlıyor" dedi.



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli