Onur`dan Kasapoğlu`na cevap

Onur`dan Kasapoğlu`na cevap

AKP ilçe başkanı işini gücünü bırakmış varsayımlara göre konuşuyor, aldığımız duyumlara göre” diyor.




AKP ilçe başkanı işini gücünü bırakmış varsayımlara göre konuşuyor, aldığımız duyumlara göre” diyor.

O toplantıda kendi ilçe teşkilatından 3 tane yönetim kurulu üyesi vardı. Ayrıca kararı alan kurulun başkanı İlçe Kaymakamı Sayın Ali MANTI işyerine 30 metre. En doğrusunu buradan öğrenebilirdi.

Sayın. Kasapoğlu bu yolu denese kurul toplantısında öneri olmadığını, kurumlara gündemde olan konularla ilgili bilgi verildiğini öğrenirdi.

Arkadaşımızın iyi niyeti olmadığını düşünüyorum. Bu anlayışla, belediyenin önünde davul çaldıran anlayış aynıdır. Çamur at izi kalsın mantığı AKP politikalarına dönüşmüştür.

Bu kararın yerel yönetimin önerisiyle çıktığı mantığı, diğer kurul üyelerini ciddiye almama olarak değerlendirilmektedir. Bizim oyumuz da yalnızca bir oydur.

Konuyla ilgili farklı bir öneri gelmesi durumunda kurulu toplamak Kaymakamımızın yetkisindedir, gerekirse açıklama hakkını da kullanabilir.

Bugüne kadar bilgi kirliliği oluşmaması açısından hep sustuk, partim ve yerel yönetim ile ilgili aldığımız her kararın arkasındayım.

Bandırma'nın birçok sorunları varken, İDO bilet fiyatları insanları yakarken, il olma konusunda ciddi elle tutulur bir tek önerileri yokken, Büyükşehir olayının Bandırma'nın geleceğiyle ilgili ciddi tehlikeleri ortadayken,  suni gündemler yaratmaya çalışmak kentimize zarar vermektedir.

AKP ilçe başkanı Sn. Eşref Kasapoğlu'nun eleştirdiği meydandaki çadır, ramazan ayı nedeniyle kurulmuştur. İlgili birimimize ses ile ilgili şikayet ulaşmış ve gerekli uyarılar kendilerine yapılmıştır. Önemli olan bu tür etkinliklere Bandırmalıların gösterdiği ilgidir. Ayrıca çadırı işleten arkadaşların CHP Gençlik Kolları ile hiçbir ilgileri de bulunmamaktadır. Bilgileri hep yanlış alıyorsunuz.

Saygılarımla… 





ünal yamaner
24.07.2012 16:29:39
alınan bu karar çok olumludur.esasında sayın kasapoğluda bu karara sevinmiştir çünkü saat 03.45 e kadar sahur yemeği yenebildiği halde davullar saat 0200 de çıkıp insanları uyandırıyor.oruç tutanlar 2 saat önce uyandırılıp rahatsız edilerek 2 saat fazla oruç tutmak zorunda kalıyor.herkezin istediği saatte kalkmasını.cemal abisi öyle istediğiiçin mecburiyetten konuşmuştur.

ömür altınel
24.07.2012 19:36:19
Benim anlamadığım olay. Sözkonusu kurulda kimler var? Bu kurulun böyle bir karar alması yasalmı? Bandırma belediyesi isterse böyle bir yasağı aldırmıyabilirmi?Bilen biri bu soruları yanıtlasın ltfen

ramazankoc
25.07.2012 10:02:57
ilk defa bu ramazan ayında orucumu keyifle tutuyorum.çünkü teravih ile sahur vakti rasında 2-3 saatte olsa rahat,sessiz uyuyabiliyorum.sahurdan sonra zaten uyunmuyor.kararın son derece dogru olduguna inanıyor ve yeni davul düzenlemesini destekliyorum.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı