ONUR DOĞAL LEZZETLER AÇILDI

ONUR DOĞAL LEZZETLER AÇILDI

Paşakent, Şehit Hakan Palabıyık caddesindeki yeni işletme çeşit ve zengin organik gıda ürünleri ile beğeni topladı.

Bandırmalıların Ordu caddesi tren yolu halk otobüsleri durağındaki işletmesinden tanıdığı Onur Genel, yorucu bir dizayn ve zengin gıda reyonu hazırlama telaşı sonrası bugün Paşakent Şehit Hakan Palabıyık caddesi yeni işyeri "Onur Doğal lezzet dükkanı" işyerini hizmete açtı.

Paşakent'in yeni yerleşim bölgesi, Şehit Hakan Palabıyık caddesi  Erdek yolu girişindeki "Onur Doğal lezzetler dükkanı"nın açılışını Belediye Başkan Yardımcısı Metin Ok'un yanı sıra İyi Parti ilçe Başkanı Necmi Sert, AKP ilçe Başkanı Mehmet Doğan yaptı.

Başkan Yardımcısı Metin Ok, pandemi süreci dolayısı ile zor günlerin ardından büylesine iddialı bir işletmeyi yaşama katarak hem bölge sakinlerine hizmette, hemse birlikte çalışma arkadaşı olduğu bir grup insana iş ve istihdam sağladığı için girişimci Onur  Genel'e teşekkür etti.

Genç girişimci Onur Genel ise, "Yeni gelişmekte olan Şehit Hakan Palabıyık caddesinin uydu konutlarına yakışan, bol çeşit, kaliteli ve uygun fiyat politikası, güler yüz, hoşgörülü hizmet ile Şehit Hakan Palabıyık caddesi çevre sakinlerinin beklentilerini karşılayıp, memnuniyetini arttıracak bir anlayış içinde olacağız." dedi.

Onur Doğal Lezzetler iş yeri daha sonra okunan dua, kesilen kurdela ile hizmete açıldı. Onur Doğal lezzetlerin açılışı dolayısı ile gönderilen çiçeklerin çokluğu dikkat çekti.

Açılış ile birlikte Onur Doğal lezzetlere ilk müşteri olan katılımcılar özellikle süt ürünleri ve organik ürünlere büyük ilgi gösterdi.

Açılışa Şehit aileleri, dul ve yetimler derneği başkanı Ecevit Karakoyun, yönetim kurulu Edincik Muhtarı Kamil Eryılmaz'ın yanı sıra çevre sakinleri katıldı.



Anahtar Kelimeler: DOĞAL LEZZETLER AÇILDI
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı