Öncelikli hedef kurumsallaşma

Öncelikli hedef kurumsallaşma

Bandırmaspor´dan ilk basın toplantısı

 

Bandırmaspor yönetim kurulu ilk olağan toplantısı içinde gerçekleştirdiği yönetim kurulu görev bölümü ardından Asbaşkan ve Mali İşlerden, Transfer komitesi ve basın sözcüsü Yakup Ataş ile Basın sözcülüğüne getirilen Ozan Tüm ortak bir basın toplantısı düzenledi.

İkili yaptıkları açıklamada öncelikle kendilerinden önce görev alan tüm yönetim çevrelerine teşekkür ederken yeni süreçteki hedeflerini altyapıya dayalı kurumsallaşma hareketine öncelik vererek Bandırmaspor´u kendi yapısı içinde bir üst lige taşımak olduğunu açıkladılar.

Bu konuda gündeme süfle veren sanal hareketliliğe itibar edilmemesini isteyen Tüm ve Ataş ikilisi periyodik olarak her salı günü yapacakları basın toplantısı ile doğrudan bilgilendirme yapılacağı açıklayarak bu noktaya yeni yönetim kurulu üyesi Murat Ercili´nin istifasına ilişkin duyumların söylentiden ibaret olduğunu şu ana den kulübe resmen bir başvurunun söz konusu olmadığı kaydedildi.

As Başkan Yakup Ataş, Belediye ve spor vakfı kaynaklı desteklerin olup olmadığı noktasında yaptığı açıklamada Belediye Başkanı Dursun Mirza´nın da Spor Vakfı Başkanı Metin Yalçınkaya´nın da bugüne dek olmadığı kadar yakın katkı ve destek sağladıklarının altını çizerek kendilerine teşekkür edip, eski tekel binası yerinin de Bandırmaspor´a otopark olarak tahsis edilmek üzere hazırlandığını kaydettiler.

Ataş, yeni süreçte teknik kadronun başına getirilmek üzere Kemal Kılıç ile görüşmelerin sürdüğünü, kadrosu ile gelecek Kemal Kılıç ile anlaşma sağlandığı takdirde Süleyman Takunyacıoğlu´nun sportif direktör, Serdar Samatyalı´nın ise idari manejerlik görevini yürüteceğini söyledi.

Ataş, Teknik patron Kemal Kılış ile Cumartesi günü 1 yıllık resmi sözleşme yapmayı planladıklarını futbolcu konusunda da kadrodaki oyuncuların konumlarını incelediklerini söyledi.

Ataş-Tüm ikilisi daha sonra yaptıkları açıklama ile yeni yönetim kurulunun görev dağılımını açıkladılar.

Buna göre; Başkan Erhan Elmastaş´ın yanında Ozan Onur, Yakup Ataş as başkan, Tolga Tosun, Göksel Karlahan 2. Başkan, Yakup Ataş, Göksel Karlahan, Ahmet edin, ve Bahadır Çolak mali işlerden sorumlu, Mülkü İnci Futbol şube sorumlusu, Adnan Tuksal Mülkü İnci altyapı sorumlusu, Yakup Ataş, Ozan Tüm Basın Sözcüsü, Gökhan Yankol taraftardan sorumlu, Ozan Tüm, Mehmet Özbek antrenman sorumlusu, Orhan Demir Otoparklardan sorumlu, Ahmet Edin, Orhan Demir, Göksel Karlahan, Mülkü İnci, Mehmet Özbek ve Yakup Ataş transferden sorumlu yönetim kurulu üyesi oldular.

 

Bandırma Çelik Kapı

 



Aslan ÇAKIR
25.06.2015 09:15:32
Beni ilgilendiren TRANSFER KOMİTESİ .. Ekipte bu işten anlayan bir isim gözüme çarpmadı acaba yine İNTERNET ten mi oyuncu alacaklar. Yönetici olan abiler Spor dan bi haber şimdiye kadar ne faydaları olmuş futbola Yakup ATAŞ ve Mülkü İNCİ yi tenzi ediyorum.. SPORTİF DİREKTÖR. Dostoyevski okumuşmu anlaşılan hoca sordumu acaba

Anahtar Kelimeler: Öncelikli hedef kurumsallaşma
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli