Olur böyle vakalar...

Olur böyle vakalar...

İlahlar öyle istedi... Bandırmaspor hak etmediği bir yenilgi aldı.

TFF 1. lig'te zirve mücadelesinde Kocaelispor'a konuk olan Bandırmaspor karşılaşmanın 44. dakikasında Keny ile ilk 45 dakikayı 1-0 önde tamamladığı karşılaşmayı 2-1 kaybetti.

Bandırmaspor karşılaşmanın 2. ci 45 dakikasının başlarında oyunu tutamadı. Kocaelispor 49 ve 59 dakikalarda kazandığı 2 gol ile karşılaşmanın sonucunu tayin ederken, Bandırmaspor ne yazıkki yakaladığı çok önemli pozisyonlarda topu ağlarla buluşturamadı.

Kaybedilmeyecek bir karşılaşmada 3 puan bırakan Bandırmaspor, Kocaeli maçını unutup Gençlerbirliği maçına bakacak



serkant Arslan
16.04.2022 23:41:46
KAPLANIN GÖZÜ! Ligin son düzlüğu artık hataların telafisi olmayan maçlar. Kocaeli cephesinde baktığımızda yerel medya bütün hafta yönetim ve futbolcuları eleştiri bombardıma tutmuş. Hafta başında mehmet hocanın istifası ve yeni hoca arayışında serkan oz balta diger alternatif erkan sozeri ile yönetimin anlasamamis olması üstüne üstük fırat gül gibi tecrübesiz bir hocayla anlaşılması taraftarın ve yerel medyanın tedirgin ile Maça hazırlandı kocaelispor. Bizim cephe gelirsek nasıl olsa bir gol bulur kazanıriz havasında başladık. Ama sahada bambaşka bir kocaelispor izledik. Agresif ısıran koşan tek düşüncesi kazanmayı isteyen bir kocaelispor vardı. Belkide sezonun en kötü futbolunu oynayan bir bandirmaspor izledik. Okanin inanılmaz pas hataları ve sık sık fek yemeleri mulumbanin formsuz oluşu Ländelin boşa gezinmesi leventin varlığı ve yokluğu belli olmayışı mağlubiyet etkenlerindendi. Mustafa hocanın kadro seçimlerinden yanlışı buna ekleyebiliriz. Sahanın en iyisi beykanin oyundan alınmasını anlayamadım. Kerim Avcı ve okan yine kredilerinden yediler. Maç sona erdiğinde mutsuzlugumuz yenilgiye değil rakibin istekli arsuzuna reaksiyon vermeyesimiz. DEVRE ARASI TRANSFER DEĞERLENDİREMEDIK Ara transferde beykan hariç başarılı bulmayanlardanim. Cüneyt alınması anlamsizdi kendi takiminda bile hic sure almayan osmanic yerine tecrubeli Pivot santrafor akabuze pucha yolları ayırıp sprinter kanat forvet tarzı oyuncu alabilseydik şimdi ligde 1 sırada bandirmaspor yazardı. Tabiki Okanin zorluyacak Erhan kartal gibi bir sagbek alınabilirdi. İŞİMİZ ZORLAŞTI Bu mağlubiyetten sonra Playoff için kalan maçlar iyi bir hazırlık olucak. Şunu unutmamak gerek buraya gelmek bile çok büyükbir başarı. Çok büyük bir aksilik olmazsa Ankara gücü istanbulspor ilk 2 için çok şanslılar. Ama istanbulsporun açıkçası Playoff kalsa bile süperlige çıkacak diye dusunenlerdenim. Gerçekten süperlig takımları gibi geçiş set oyunları çok başarılar. YENİ BİR YILDIZ DOĞUYOR BOLUSPOR genç yetenekli yıldızı Arda Köksal yazmadan olmazdı. posizyon alışı drinpingleri calimlari birde şu son vuruslarini çalışırsa superlig rahat izleriz.

Anahtar Kelimeler: böyle vakalar...
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı