Ölüm ona yakışmadı

Ölüm ona yakışmadı

Misakça'nın sevilen gençlerinden Erdinç Yıldırım (33) yakalandığı amansız hastalığın pençesinden kurtulamayarak hayata veda etti.

Hayalinde üç takımın renkleri vardı… Birisi 23 Kupalı Avrupa Fatihi Galatasaray, diğeri Bam bam, üçüncüsü ise  Türkiye'nin ilk federe köy takımı mavi beyazlı Misakçaspor …

Erdinç Yıldırım (33) çok sevdiği futbolu küçük yaşta köy takımı Misakçaspor'da özdeştirmiş oynadığı uç mevkide attığı gollerle taraftarlarını sevince boğarak gelecek adına büyük umutlar planlıyordu.

Ne oldu ise 10 yıl önce yaşanan bir kaza ile oldu.

Erdinç Yıldırım geçirdiği traktör kazası sonrası ayağına platin konmak durumunda kalındı. Bu onun futbol hayatının da sonu oldu. Erdinç Yıldırım, fiziksel engelinin futbol oynamaya el vermediği günlerde Misakçaspor'a yönetim katında yol arkadaşı oldu.

Günler su gibi akıp giderken, ayağına takılan platin sağlıklı sonuç vermedi. Daha sonra çıkarılsa da yaşanan olumsuzluklar bacağının kesilmesine kadar ulaştı. Sevenleri onu nekat süresinde de yalnız bırakmadı. Rahatsızlık onu daha da nüksedince Bursa Medikal Park'a kaldırıldı.

Erdinç Yıldırım'ın sevenlerini üzen haber ne yazık ki Bursa'dan geldi. Hayatının 33. yazında yaşama veda eden Yıldırım doğup büyüdüğü köyü Misakça'da sevenlerinin derin bir üzüntüsü içinde sessizce ebedi istirehatgahına defnedilerek hayata veda etti.

Misakçaspor onun her şeyi idi, formasından uzaklaştı ama takımından uzaklaşmadı

Futbola dair beklentileri yüksekti, takımında gol attıkça arkadaşlarına koştu. 

Erdinç Yıldırım için kader, ağlarını bir traktör kazası ile ördü.



Süleyman Özaydın
16.07.2023 01:08:37
Merhum kardeşimize Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı, sabır diliyorum, mekanı cennet olsun inşallah!

Anahtar Kelimeler: yakışmadı
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı