Olin Edirne: 67 Banvit: 69

Olin Edirne:  67 Banvit: 69

Banvit Deplasmanda Kazandı





Olin Edirne:  67 Banvit: 69

Beko Basketbol Ligi'nin on yedinci haftasında Edirne'de
oynanan maçta Banvit, Olin Edirne'yi 67-69 yendi.


Ligde ikinci sırada bulunan Banvit, on beşinci sırada yer alan Olin Edirne'ye konuk oldu. Çok zorlandığı maçta Bandırma temsilcisi rakibini 67-69 mağlup etmeyi başardı.

Banvit'te forma giyen 11 oyuncu da bu maçta skora katkı sağlarken
Erkan Veyseloğlu ürettiği 10 sayı ile çift hanelere ulaşan tek isim oldu.

Karşılaşmaya iki takım da karşılıklı basketlerle başlarken, Vladimir Stimac ile etkili olan Banvit, Flip Videnov'un ve Christos Tapoutos'un sayılarına da Kalin Lucas ile karşılık verdi ve ilk periyodu 17-23 önde tamamlandı.

İkinci periyotta Bandırma temsilcisi, Serkan Erdoğan-Chuck Davis ikilisi ile Olin Edirne ise Davud Kamer ve Artsiom Parakhouski ile skor üretti.

Birbirlerine üstünlük kurmakta zorlanan iki takımın mücadelesinde ilk yarı 35-35 eşitlikle tamamlandı. Üçüncü periyotta hem boyalı alandan hem de 3 sayı çizgisinin gerisinden bulduğu basketlerle skor üstünlüğünü ele geçiren ev sahibi takım, son periyoda 50-47 üstün girdi.

Kenan Bajramovic- Erkan Veyseloğlu ikilisiyle final periyoduna skor üstünlüğünü ele geçirerek başlayan konuk takım, potasında bitime 2 dakika kala 3 sayılık basketler görse de maçtan 67-69 galip ayrılmayı başardı.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli