Okur yazar oldular

Okur yazar oldular

Erdek halk eğitim müdürlüğünce düzenlenen 120 saatlik Okuma-Yazma kursu 7 kişi mezun verdi






Erdek
İlçe Halk Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu ANA-KIZ okuma yazma kursu ilk mezunlarını verdi.
21 Kasım 2011-05 Mart 2012 tarihleri arasında düzenlenen 120 saatlik kurstan 7 kişi mezun oldu.
Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen sertifika törenine İlçe Kaymakamı İsmail Kaygısız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan, İlçe Halk Eğitim Müdürü Ali Özdemir, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Adnan Arıuçar ve Cihat Alat katıldı.


Kaymakam İsmail Kaygısız ve Eşi Hatice Kaygısız kursiyerler ile tek tek ilgilenip hatırlarını sordular. Kursiyer Bayanlar yapılan kurstan son derece memnun olduklarını hayatlarında çok şeyin değiştiğini, günlük hayatlarında tek başlarına dışarı çıkıp, hastaneye, markete,çarşıya çıkabildiklerini dile getirdiler.Böyle bir imkanın kendilerine sunulmasından dolayı kaymakam ve halk eğitim müdürüne ve eğitmen öğretmenlerine teşekkürlerini ilettiler.

Kaymakam Kaygısız; Bir kursiyer dahi olsa devletin tüm imkanlarını kullanıp, öğretmen atayıp Okuma-Yazma kurslarını açmaya devam edeceklerini, eğitim seviyesini ellerinden geldiği kadar yükseltmeye çalışacaklarını ifade etti. Ayrıca çevrelerinde okuma yazma bilmeyen insanlarında okuma yazma öğrenmek ve kurslara katılmak için teşvik etmelerini kursiyerlerden rica etti.
Gerçekleşen sertifika töreninde Hatice kaygısız bayan kursiyerlere tek tek sertifikalarını ve kaymakamlık tarafında hazırlanan hediyeleri takdim etti.
Toplu çekilen hatıra fotoğrafı sonrası devam etmekte olan kurslarda Okuma Yazma öğrenen kursiyerlere başarılar dilediler.


2011-2012 öğretim yılında Okuma Yazma kurslarına katılıp sertifika almaya hak kazanan öğrenciler;

1-Güllale BÖLÜKBAŞ
2-Sevim ÇAYIRCI
3-Halime DEMİRELLİ
4-Şerife DEMİRKALE
5-Sebile TARHAN
6-Remziye DENİZ
7-Yıldız ABİÇ











Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli